70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016

Χρόνια πολλά στον Άλαν ΜουρΣαν σήμερα (18 Νοεμβρίου 1953) γεννήθηκε στο Νόρθαμπτον της Αγγλίας ο Άλαν Μουρ, ένας από τους γνωστότερους καλλιτέχνες (αρχικά σχεδιαστής και εν-συνεχεία αποκλειστικά συγγραφέας) των κόμικς. Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του προς τα τέλη της δεκαετίας του ’70, όταν συνεργάσθηκε με τα περιοδικά 2000 AD και Warrior (στο δεύτερο μάλιστα από αυτά συνέγραψε το σενάριο του αντιφασιστικού “V for Vendetta”, από το οποίο προήλθε και η ομώνυμη ταινία). Ο Μουρ έφθασε στον Κολοφώνα του με τη 12τευχη σειρά «Watchmen» (1986) μέσω της οποίας αναμόρφωσε εκ βάθρων τη θεματολογία της «9ης Τέχνης» προσδίδοντάς της μια πρωτόγνωρη πολυπλοκότητα. Ο Μουρ είναι φυτοφάγος, ενώ ασχολείται και με τη μαγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου