70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016

Ο σπουδαίος λαϊκός βάρδος Στράτος Παγιουμτζής

Σαν σήμερα (16 Νοεμβρίου 1971) "έφυγε" στα 67 του χρόνια στη Νέα Υόρκη και πάνω στο πάλκο, ο λαϊκός οργανοπαίκτης, τραγουδιστής και συνθέτης Στράτος Παγιουμτζής. Μια από τις πλέον αυθεντικές μορφές του ρεμπέτικου τραγουδιού, ο Παγιουμτζής γεννήθηκε στα 1904 στη Μικρά Ασία και έζησε μεγάλο μέρος της ζωής του στο Αιγάλεω. Συνεργάσθηκε με τα περισσότερα από τα μεγάλα ονόματα του χώρου, ενώ ήταν προσωπικός φίλος του Γιώργου Ζαμπέτα. Ο τελευταίος, μάλιστα,  κάλυψε τα έξοδα για τη μεταφορά της σορού του καλλιτέχνη στην Ελλάδα, μετά τον αιφνίδιο θάνατό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου