70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016

Ο "φονιάς" επί το έργον!


Στιγμιότυπο από τη μεγάλη νίκη με σκορ 5-0 που πέτυχε ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης επί της ΑΕΚ, στο μεγάλο ντέρμπι των "δικεφάλων" του γηπέδου Τούμπας για το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής κατηγορίας την αγωνιστική περίοδο 1982-83. Η λεζάντα της φωτογραφίας (από το ηλεκτρονικό αρχείο της εφημερίδας "Αθλητική Ηχώ") είναι αρκούντως εύγλωττη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου