70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016

Σαν σήμερα: Ιτέα - Σπάρτη 1-0

Στις 5 Οκτωβρίου του 1986 ο Αστέρας Ιτέας υποδέχτηκε στην έδρα του στο γήπεδο των "Γαλλικών Μώλων" (φωτό αρχείου) τον ισχυρότατο Α.Ο. Σπάρτης στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής για τον Δ΄ Όμιλο του Εθνικού Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος, επικρατώντας με σκορ 1-0 και ανέβηκε έτσι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 6 βαθμούς. Την ομάδα προπονούσε ο αείμνηστος Μιχάλης Ξενάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου