70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες (τιμή βιβλίου: 5 ευρώ) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016

Μπάσκετ Α΄ κατηγορίας "Κέντρου"

Αγώνας της Δευτέρας 20-12-1982


Ρετρό δημοσίευμα από το πρωτάθλημα της Α'  κατηγορίας ΕΣΚΑ ("Κέντρου") στην εφημερίδα "Αθλητική Ηχώ" και ρεπορτάζ του Αιγαλιώτη δημοσιογράφου κ. Τάκη Βρανά. Στη σύνθεση του νικητή Πειραϊκού διαβάζουμε το όνομα του Σταύρου Ελληνιάδη, μετέπειτα άσσου του ΟΣΦΠ. Η ομάδα του Αιγάλεω που έχασε με δραματικό τρόπο, αγωνιζόταν με όλα τα ιστορικά της στελέχη εκείνου του καιρού, πλην του διεθνούς Κώστα Μαγκουνή που την περίοδο 1982-83 (όπως και την προηγούμενη) έπαιζε στον Αίολο Ταύρου, σύλλογο Β΄ Εθνικής και του βετεράνου Θανάση Διαμαντόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου