Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Παναθηναϊκός - Λάρισα 2 - 1 στο ΟΑΚΑ

(φωτό από την "Αθλητική Ηχώ")

Την περίοδο 1986 - 87 και οι τρεις μεγάλες ομάδες του λεγόμενου "κέντρου" (ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, ΑΕΚ) είχαν δηλώσει ως έδρα τους το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, με αποτέλεσμα πολλά σημαντικά παιχνίδια της Α΄ Εθνικής κατηγορίας να διεξάγονται τα Σάββατα. Σε ένα από αυτά, το οποίο έγινε σαν σήμερα πριν από 30 χρόνια (4 Οκτωβρίου του 1986) ο ΠΑΟ υπερίσχυσε της φιλοξενούμενης Λάρισας με σκορ 2-1. Τα γκολ είχαν πετύχει ο Δημήτρης Σαραβάκος στο 16ο λεπτό με δυνατό σουτ, ο Μιχαλής Ζιώγας στο 26΄με κεφαλιά ισοφαρίζοντας προσωρινά και ο Χρήστος Δημόπουλος στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου (45') πάλι με κεφαλιά. Ο διαιτητής της συνάντησης κ. Χαρλαβάνης είχε δείξει συνολικά δέκα κίτρινες κάρτες.


ΠΑΟ: Μήνου, Γεωργαμλής, Πατσιαβούρας, Βαμβακούλας, Ζάετς (70' Αθ. Δημόπουλος), Μαυρίδης, Σαραβάκος, Αντωνίου, Χρ. Δημόπουλος, Γεροθόδωρος, Μπατσινίλας (59' Βλάχος).

Λάρισα: Πλίτσης, Παραφέστας, Κολομητρούσης, Μητσιμπόνας, Γκαλίτσιος, Βουτυρίτσας, Καραπιάλης (60' Ανδρεούδης), Τσιώλης, Ζιώγας, Αλεξούλης, Βαλαώρας (46' Στάμου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...