70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016

"Αυλαία" και για τα "Πλαστικά Ξένου"

Ένα ακόμη από τα πλέον ιστορικά μαγαζιά της πόλης μας και συγκεκριμένα η επιχείρηση ειδών νοικοκυριού (πλαστικά κλπ) της οικογένειας Ξένου που εδρεύει επί της Ιεράς Οδού 240 πλησίον του σταθμού του "Μετρό" (πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου) ολοκληρώνει σήμερα τη λειτουργία της, σύμφωνα τουλάχιστον με ότι αναφέρεται σε χειρόγραφη ανακοίνωση προς τους πελάτες που είναι αναρτημένη πάνω στη βιτρίνα. Μάλιστα, υπάρχει και δημόσιο ένα ευχαριστήριο του καταστήματος για όλους όσους το στήριξαν στα 54 ολόκληρα χρόνια προσφοράς του προς την εντόπια αγορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου