Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Τιμήθηκαν Τσιαμπουρής και Σταυρόπουλος.

Σταυρόπουλος και Τσιαμπουρής (άκρο δεξιά) σε παλιότερη εκδήλωση
Αγώνα προς τιμή των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Αιγάλεω Νίκου Τσιαμπουρή και Μπάμπη Σταυρόπουλου, έδωσαν την προηγούμενη Δευτέρα 4 Απριλίου στο ΔΑΚ Αιγάλεω "Εύα Χριστοδούλου" οι βετεράνοι του "Σίτι" ("ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π.") με "Μικτή" ομάδα που την αποτελούσαν ποδοσφαιριστές του Δημοτικού Αθλητισμού Αιγάλεω ("ΔΑΟ") και του Αστέρα Αιγάλεω (στα δυο σωματεία οι τιμώμενοι είχαν εργασθεί ως προπονητές κατά το παρελθόν), φορώντας τις εμφανίσεις της ΑΕ Καλαβρύτων, συλλόγου Β΄ τοπικής κατηγορίας της ΕΠΣ Αχαΐας. Τη "Μικτή", η οποία ηττήθηκε με σκορ 4-2 από τους γηπεδούχους, ενίσχυσε το μέλος του "ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π." Κώστας Βαμβακούσης.

Για την ιστορία, σκόραραν οι Χλωρός (2) και Τάσσης (2) από πλευράς παλαίμαχων του Αιγάλεω, ενώ τα δυο γκολ των φιλοξενούμενων σημείωσε ο Γεννιδούνιας.

  • Αναλυτικό ρεπορτάζ του Αιγαλιώτη δημοσιογράφου κ. Χρήστου Κωνσταντακόπουλου, δημοσιεύεται στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας "ΦΩΣ των Σπορ" από τη στήλη "Αθηναϊκά" σε επιμέλεια, όπως πάντα, του κ. Γιώργου Ζουρίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...