70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Παρασκευή, 1 Απριλίου 2016

Αγώνας προς τιμή του βετεράνου Ζαχαρία Λυκουρίνου

Ο Δήμος Αιγάλεω διοργάνωσε αγώνα τιμής για την αναγνώριση της προσφοράς του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Αιγάλεω Α.Ο. Ζαχαρία Λυκουρίνου τόσο στην ομάδα της πόλης μας, την οποία υπηρέτησε πιστά επί 15 συνεχή έτη, όσο και στο ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα. Στον αγώνα, που δόθηκε τη Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016 στο δημοτικό γήπεδο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης" τέθηκαν αντιμέτωποι οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδας που κατέκτησαν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2004 με ομάδα άλλων, εξίσου επιλέκτων βετεράνων διεθνών Ελλήνων ποδοσφαιριστών.

Στη φωτό, η αφίσα της εκδήλωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου