70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Τρίτη, 17 Μαρτίου 2015

Σε δεινή θέση το μπάσκετ Ανδρών...

Η προχθεσινή ήττα για το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Αιγάλεω Α.Ο. στο κλειστό γυμναστήριο της Πεύκης αποτελεί μια ακόμη τροχοπέδη στην προσπάθεια της ομάδας του Γιώργου Δρουμπούκη (φωτό) για παραμονή στη Γ΄ Εθνική (2ος Όμιλος Νότου). Η θέση του συλλόγου στη βαθμολογία, έπειτα από τη συμπλήρωση 20 αγωνιστικών παραμένει αβέβαιη, καθώς η Πεύκη αποσπάσθηκε πλέον κατά δυο βαθμούς, ενώ ο συμπολίτης Διαγόρας Δρυοπιδέων (με την πολύτιμη νίκη του στο "Σταύρος Βενέτης" επί του ουραγού Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας) κατά έναν πόντο και διεκδικεί κι αυτός τη σωτηρία του με αξιώσεις.


Από το καλοκαίρι είχαν φανεί, ωστόσο τα άσχημα προμηνύματα, όταν ο Αλέξης Κούγιας εισήλθε φουριόζος στα διοικητικά της ομάδας υποσχόμενος "λαγούς με πετραχήλια" (ανακατασκευή του δημοτικού γυμναστηρίου, ενίσχυση του μπάσκετ ανδρών κλπ), για να αποχωρήσει ξαφνικά στα τέλη Αυγούστου, αφήνοντας τους ανθρώπους του τμήματος στα "κρύα του λουτρού". Πληροφορίες πάντως, θέλουν τον ποινικολόγο να είναι δυσαρεστημένος με τη διαχείρηση των οικονομικών. Μαζί την ομάδα εγκατέλειψε και ο προπονητής που ο ίδιος είχε προσλάβει (Γιώργος Σιγάλας) και τον οποίο διαδέχθηκε (για σύντομο διάστημα) ο Σπύρος Σταθούλης.

Κοινή έδρα φέτος για Αιγάλεω και Διαγόρα. 

Όλες αυτές οι ανακατατάξεις, σε συνδυασμό με την οικονομική στενότητα (όπως δήλωσε πρόσφατα ο ταμίας κ. Κομπορόζος το Αιγάλεω έχει λαμβάνειν οφειλόμενα ποσά από την Ε.Ο.Κ.) αλλά και την απουσία του πιο έμπειρου αθλητή (Χριστόδουλος Καράβολας) έχουν οδηγήσει σε ένα αγωνιστικό αδιέξοδο, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλουν ο νυν τεχνικός και οι νεαροί -στην συντριπτική τους πλειοψηφία- καλαθοσφαιριστές.

Το φάσμα του υποβιβασμού στο τοπικό πρωτάθλημα Αθηνών (Α΄ ΕΣΚΑ) είναι πλέον, πιο ορατό από ποτέ και την κατάσταση δε σώζει ούτε η συγκινητική παρουσία του φίλαθλου κόσμου, που, όπως και προχθές στην Πεύκη, κερδίζει παντού τη λεγόμενη "μάχη της εξέδρας", αλλά αυτό, δυστυχώς δεν φτάνει... Υπενθυμίζουμε ότι το Αιγάλεω έως και το 2009 αγωνιζόταν στην κορυφαία κατηγορία (Α1 Ανδρών ΕΣΑΚΕ) για να έχει υποστεί, εν συνεχεία τρεις υποβιβασμούς (οι δυο συνεχόμενοι) που το έστειλαν το 2010 στη Β΄ Εθνική και πέρσι (2014) στη Γ΄Εθνική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου