70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες (τιμή βιβλίου: 5 ευρώ) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2015

Από αναβολή σε αναβολή ο Τελικός Κυπέλλου ΕΠΣΑ

Προς νέα αναβολή οδεύει ο καθορισμός της ημερομηνίας διεξαγωγής του Τελικού αγώνα για το Κύπελλο της Ε.Π.Σ. Αθηνών μεταξύ του Αιγάλεω Α.Ο. και του Χαραυγιακού, έπειτα και από τη χθεσινή κλήρωση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, ενώ οι παράγοντες της Ένωσης Αθηνών προσανατολίζονταν για τον ορισμό του αγώνα στο γήπεδο "Γεώργιος Καμάρας" της Ριζούπολης, ο Απόλλων Σμύρνης κληρώθηκε να αγωνισθεί εντός έδρας με τον Ολυμπιακό, αποκλείοντας το ενδεχόμενο αυτό.

Ως γνωστό, η αρχικά καθορισμένη ημερομηνία του Τελικού ήταν για σήμερα 18 Μαρτίου στο Στάδιο της Νέας Σμύρνης, ωστόσο ματαιώθηκε λόγω της εμβόλιμης αγωνιστικής της "Σούπερ Λίγκας". Το "ΑΘΛΟΜΕΤΡΟ" επικοινώνησε σήμερα το πρωΐ με τα γραφεία της ΕΠΣΑ και πληροφορηθήκαμε ότι στις τάξεις της Ένωσης επικρατεί έντονος προβληματισμός τόσο για την εξασφάλιση μιας σύντομης ημερομηνίας όσο και για γήπεδο που θα χρησιμοποιηθεί. Επιπλέον, υπάρχει και ο θεσμός του Πανελληνίου Ερασιτεχνικού Κυπέλλου, ο οποίος πιέζει για την έγκαιρη ολοκλήρωση των επιμέρους Τελικών και την ανάδειξη των κυπελλούχων των Ενώσεων που θα μετάσχουν στη διοργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου