Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Νέα Γ.Σ. του Αιγάλεω Α.Ο. σήμερα...

Παλτόγλου-Τιρτιράκης: Περιμένουν πολλά από τη σημερινή Γ.Σ.


Σε νέα Γενική Συνέλευση καλούνται να παραστούν σήμερα στις 7 μ.μ. στην Αίθουσα Τύπου του Δημοτικού Γηπέδου Αιγάλεω "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης" τα μέλη αλλά και απλοί φίλαθλοι του Αιγάλεω Α.Ο., με άμεσο στόχο να διασαφηνισθεί η κατάσταση σχετικά με τα οικονομικά του συλλόγου και να ανοίξει ο δρόμος για την προκήρυξη νέων αρχαιρεσιών (που θα είναι οι δεύτερες σε διάστημα μικρότερο του ενός έτους) και την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.


Ως γνωστόν, κατά την προηγούμενη συνέλευση διατυπώθηκαν διάφορες ενστάσεις και αιτιάσεις (κυρίως από την πλευρά των νέων επενδυτών του ποδοσφαιρικού τμήματος) σχετικά με τις προηγούμενες υποχρεώσεις των ιθυνόντων, ενώ δεν παρέστησαν μέλη του προεδρείου όπως ο (φερόμενος σαν απερχόμενος πρόεδρος) Γιώργος Γιανναράκης και ο ταμίας Ν. Χαραλαμπόπουλος, ώστε να παράσχουν πλήρη στοιχεία για τις υποχρεώσεις με τις οποίες βαρύνεται το σωματείο.

Η πλευρά Παλτόγλου και οι συνεργάτες της (φωτό: Εφημερίδα "Η Πόλη μας" ) πιέζουν για ξεκαθάρισμα του τοπίου και ανάθεση μέσω των εκλογών μιας σαφούς εντολής διοίκησης του Αθλητικού Ομίλου συνολικά και όχι αποσπασματικά, αφού ο Αιγάλεω Α.Ο. είναι ένας και αδιαίρετος, όπως ενιαίες είναι και οι οικονομικές εκκρεμότητες που τον βαρύνουν. Σύμφωνα με πληροφορίες στο νέο ψηφοδέλτιο θα μετέχουν δέκα πρόσωπα της απολύτου εμπιστοσύνης των επενδυτών και πέντε εκπρόσωποι της απερχόμενης διοίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...