70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015

Νέα Γ.Σ. του Αιγάλεω Α.Ο. σήμερα...

Παλτόγλου-Τιρτιράκης: Περιμένουν πολλά από τη σημερινή Γ.Σ.


Σε νέα Γενική Συνέλευση καλούνται να παραστούν σήμερα στις 7 μ.μ. στην Αίθουσα Τύπου του Δημοτικού Γηπέδου Αιγάλεω "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης" τα μέλη αλλά και απλοί φίλαθλοι του Αιγάλεω Α.Ο., με άμεσο στόχο να διασαφηνισθεί η κατάσταση σχετικά με τα οικονομικά του συλλόγου και να ανοίξει ο δρόμος για την προκήρυξη νέων αρχαιρεσιών (που θα είναι οι δεύτερες σε διάστημα μικρότερο του ενός έτους) και την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.


Ως γνωστόν, κατά την προηγούμενη συνέλευση διατυπώθηκαν διάφορες ενστάσεις και αιτιάσεις (κυρίως από την πλευρά των νέων επενδυτών του ποδοσφαιρικού τμήματος) σχετικά με τις προηγούμενες υποχρεώσεις των ιθυνόντων, ενώ δεν παρέστησαν μέλη του προεδρείου όπως ο (φερόμενος σαν απερχόμενος πρόεδρος) Γιώργος Γιανναράκης και ο ταμίας Ν. Χαραλαμπόπουλος, ώστε να παράσχουν πλήρη στοιχεία για τις υποχρεώσεις με τις οποίες βαρύνεται το σωματείο.

Η πλευρά Παλτόγλου και οι συνεργάτες της (φωτό: Εφημερίδα "Η Πόλη μας" ) πιέζουν για ξεκαθάρισμα του τοπίου και ανάθεση μέσω των εκλογών μιας σαφούς εντολής διοίκησης του Αθλητικού Ομίλου συνολικά και όχι αποσπασματικά, αφού ο Αιγάλεω Α.Ο. είναι ένας και αδιαίρετος, όπως ενιαίες είναι και οι οικονομικές εκκρεμότητες που τον βαρύνουν. Σύμφωνα με πληροφορίες στο νέο ψηφοδέλτιο θα μετέχουν δέκα πρόσωπα της απολύτου εμπιστοσύνης των επενδυτών και πέντε εκπρόσωποι της απερχόμενης διοίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου