Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Εκλογές το Σάββατο 4 Απριλίου

Οριστικά το Σάββατο 4 Απριλίου 2015 θα διεξαχθούν οι πολυαναμενόμενες αρχαιρεσίες στον Αιγάλεω Α.Ο. για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Οι εκλογές θα λάβουν χώρα στα γραφεία του Ερασιτέχνη Αιγάλεω Α.Ο. στο χώρο που έχει παραχωρηθεί από τη δημοτική αρχή και ο οποίος βρίσκεται κάτω από την εξέδρα του Κολυμβητηρίου Αιγάλεω (φωτό), με ώρες προσέλευσης από 10 π.μ. έως και 3 μ.μ.

Θεωρείται βέβαιο ότι θα υπάρξει ενιαίο ψηφοδέλτιο όπως έγινε και την προηγούμενη, προ μερικών μηνών φορά, από το οποίο θα προκύψουν τα 15 μέλη του νέου Δ.Σ. Οι επενδυτές του ποδοσφαιρικού τμήματος δια στόματος Άρη Παλτόγλου, εκφράσθηκαν κατά τη διάρκεια της τελευταίας γενικής συνέλευσης δεσμευόμενοι ότι θα πράξουν το καθήκον τους απέναντι στην πλούσια ιστορία του συλλόγου, οδηγώντας τον σε νέους δρόμους αγωνιστικών επιτυχιών και γενικότερης οργάνωσης και προκοπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...