70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015

Κοντά στον τίτλο το ποδόσφαιρο, έπεσαν οι μπασκετικοί...

Χάρις σε ένα τέρμα που πέτυχε στο 55ο λεπτό ο υψηλόσωμος φορ Λαμπρογεώργος (φωτό αρχείου) το Αιγάλεω πέρασε νικηφόρα και από τους Αγίους Αναργύρους επικρατώντας (1-0) της τοπικής και κινδυνεύουσας με υποβιβασμό στη Β΄ Αθήνας, Ελπίδας. Ο αγώνας χαρακτηρίσθηκε από τη σθεναρή αντίδραση των γηπεδούχων, η οποία είχε άμεση σχέση με τον αποσυντονισμό της ομάδας του Άγγελου Πυρένη λόγω των δυο αναγκαστικών αλλαγών που χρειάσθηκαν κατά τη διάρκεια του πρώτου 45λέπτου.


Αιγάλεω: Χατζάκης, Παπουτσής, Ταμπάκης, Ναυπλιώτης, Μπιταξής, Παπαθανασίου, Κοντιζάς, Σταύρου, Μπουγάτσιας (30' λόγω τραυματισμού Λαμπρογεώργος), Τζανετάκος (74' Κ. Κωνσταντόπουλος), Τσαρκάνι (3', λ.τ. Βουτυράς).

Αντίθετα με το ποδόσφαιρο, αμφότεροι οι καλαθοσφαιρικοί εκπρόσωποι της πόλης μας Διαγόρας Δρυοπιδέων και Αιγάλεω Α.Ο. υπέστησαν οδυνηρές ήττες, οι οποίες, σε συνδυασμό με τη νέα επιτυχία της Πεύκης, τους φέρνουν πια 'με το ενάμισυ πόδι' στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ, τέσσερις μόλις αγώνες πριν την ολοκλήρωση της σεζόν στη Γ΄ Εθνική (2ος όμιλος Νότου).

  • Τα αποτελέσματα: Διαγόρας-Κορωπί 73-83 και Κρόνος Αγ. Δημητρίου-Αιγάλεω 88-53.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου