Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Κοντά στον τίτλο το ποδόσφαιρο, έπεσαν οι μπασκετικοί...

Χάρις σε ένα τέρμα που πέτυχε στο 55ο λεπτό ο υψηλόσωμος φορ Λαμπρογεώργος (φωτό αρχείου) το Αιγάλεω πέρασε νικηφόρα και από τους Αγίους Αναργύρους επικρατώντας (1-0) της τοπικής και κινδυνεύουσας με υποβιβασμό στη Β΄ Αθήνας, Ελπίδας. Ο αγώνας χαρακτηρίσθηκε από τη σθεναρή αντίδραση των γηπεδούχων, η οποία είχε άμεση σχέση με τον αποσυντονισμό της ομάδας του Άγγελου Πυρένη λόγω των δυο αναγκαστικών αλλαγών που χρειάσθηκαν κατά τη διάρκεια του πρώτου 45λέπτου.


Αιγάλεω: Χατζάκης, Παπουτσής, Ταμπάκης, Ναυπλιώτης, Μπιταξής, Παπαθανασίου, Κοντιζάς, Σταύρου, Μπουγάτσιας (30' λόγω τραυματισμού Λαμπρογεώργος), Τζανετάκος (74' Κ. Κωνσταντόπουλος), Τσαρκάνι (3', λ.τ. Βουτυράς).

Αντίθετα με το ποδόσφαιρο, αμφότεροι οι καλαθοσφαιρικοί εκπρόσωποι της πόλης μας Διαγόρας Δρυοπιδέων και Αιγάλεω Α.Ο. υπέστησαν οδυνηρές ήττες, οι οποίες, σε συνδυασμό με τη νέα επιτυχία της Πεύκης, τους φέρνουν πια 'με το ενάμισυ πόδι' στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ, τέσσερις μόλις αγώνες πριν την ολοκλήρωση της σεζόν στη Γ΄ Εθνική (2ος όμιλος Νότου).

  • Τα αποτελέσματα: Διαγόρας-Κορωπί 73-83 και Κρόνος Αγ. Δημητρίου-Αιγάλεω 88-53.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...