70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2015

Καθορισμός αρμοδιότητων Αντιδημάρχων Αιγάλεω

Με την υπ' αριθμ. 494/2015 απόφαση του Δημάρχου Αιγάλεω κ. Δημήτρη Μπίρμπα, η οποία δημοσιεύτηκε στο Διαύγεια και στην ιστοσελίδα του Δήμου, καθορίστηκαν οι αρμοδιότητες των Αντιδημάρχων της πόλεως μας. Υπενθυμίζουμε ότι οι πέντε αντιδήμαρχοι του Αιγάλεω είναι ο κ. Παπαδιάς, Αντιδήμαρχος Χωροταξίας, Αστικών Δομών Αναπλάσεων και Δικτύων, ο κ. Νικητάκης Νικόλαος, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας - Ανακύκλωσης και Πολιτικής Προστασίας, ο κ. Φίλης Κωνσταντίνος, Αντιδήμαρχος Πρασίνου, ο κ. Ζάχαρης Ευθύμιος, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και η κα Χριστόγλου Γιαννούλα, Αντιδήμαρχος Παιδείας. 


Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη απόφαση οι αρμοδιότητες των πέντε Αντιδήμαρχων επανακαθορίζονται, συμπληρώνονται αλλά και εναρμονίζονται με βάση τον τελευταίο Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.) του Δήμου.
Διαβάζοντας κανείς διεξοδικά την απόφαση μπορεί να αντιληφθεί επαρκώς το εύρος και τον φόρτο εργασίας των αρμοδιοτήτων που επωμίζονται οι Αντιδήμαρχοι της πόλεως μας. Εν μέσω σχετικής ανεπάρκειας ανθρώπινων και οικονομικών πόρων, αλλά και σε συνθήκες αβεβαιότητας και κρίσης, οι πέντε Αντιδήμαρχοι είναι αναγκασμένοι να κατανέμουν όσο το δυνατόν ορθολογικότερα τους διαθέσιμους πόρους ώστε να επιτύχουν τα μέγιστα δυνατά αποτελεσμάτα με γνώμονα πάντα την πολύπλευρη ανάπτυξη και πρόοδο της πόλεως μας. Ας σταθούμε και εμείς αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια τους.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου