Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Οι "Φίλοι" κόβουν την πίτα τους.

Στιγμιότυπο από παλαιότερη
αντίστοιχη εκδήλωση των "ΦτΠ"
Την ερχόμενη Κυριακή (8 Φεβρουαρίου 2015) και από τις 12:30 μ.μ. ο περιβαλλοντικός-πολιτιστικός σύλλογος των "Φίλων του Πυριτιδοποιείου" πραγματοποιεί την καθιερωμένη κοπή της πίτας στην έδρα του, εντός του χώρου του άλσους Αιγάλεω, πλησίον της τεχνητής λίμνης.

Καλούνται τα μέλη, οι φίλοι, αλλά και όποιος συμπολίτης το επιθυμεί, να παραστούν στην εκδήλωση. Εκτός της κοπής θα διαβαστεί η έκθεση των πεπραγμένων του συλλόγου (οικονομικός και διοικητικός απολογισμός), ενώ αναμένεται να ανακοινωθεί και η ημερομηνία της διενέργειας αρχαιρεσιών για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου.

Τη σχετική πρόσκληση υπογράφουν, εκ του απερχόμενου ΔΣ, η πρόεδρος Σοφία Λεγάτου και ο γραμματέας Νίκος Νικολαΐδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...