70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου 2015

Οι "Φίλοι" κόβουν την πίτα τους.

Στιγμιότυπο από παλαιότερη
αντίστοιχη εκδήλωση των "ΦτΠ"
Την ερχόμενη Κυριακή (8 Φεβρουαρίου 2015) και από τις 12:30 μ.μ. ο περιβαλλοντικός-πολιτιστικός σύλλογος των "Φίλων του Πυριτιδοποιείου" πραγματοποιεί την καθιερωμένη κοπή της πίτας στην έδρα του, εντός του χώρου του άλσους Αιγάλεω, πλησίον της τεχνητής λίμνης.

Καλούνται τα μέλη, οι φίλοι, αλλά και όποιος συμπολίτης το επιθυμεί, να παραστούν στην εκδήλωση. Εκτός της κοπής θα διαβαστεί η έκθεση των πεπραγμένων του συλλόγου (οικονομικός και διοικητικός απολογισμός), ενώ αναμένεται να ανακοινωθεί και η ημερομηνία της διενέργειας αρχαιρεσιών για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου.

Τη σχετική πρόσκληση υπογράφουν, εκ του απερχόμενου ΔΣ, η πρόεδρος Σοφία Λεγάτου και ο γραμματέας Νίκος Νικολαΐδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου