Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Έκθεση στη μνήμη Νίκου Ξυλούρη από το "Ι.Λ.Ο.Α."

Τη Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου του 2015 και ώρα 8:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο τέχνης και πολιτισμού της πόλης μας "Ελληνικό Μολύβι-Βρανά" ειδική εκδήλωση - έκθεση φωτογραφίας στη μνήμη του αξέχαστου κρητικού λυράρη Νίκου Ξυλούρη (φωτό), με αφορμή τη συμπλήρωση 35 ετών από τον πρόωρο θάνατό του.



Πολυχώρος "Ελληνικό Μολύβι-Βρανά"
Την έκθεση διοργανώνει ο ιδρυτής & διευθ. σύμβουλος του "Ιστορικού Λαογραφικού Οικομουσείου Αιγάλεω", δημοτικός σύμβουλος Αιγάλεω κ. Γιάννης Περράκης.



Καλούνται οι φίλοι του Μουσείου αλλά και όποιος συνδημότης μας το επιθυμεί, να παραστούν στη βραδιά μνήμης που είναι αφενός αφιερωμένη στο μεγάλο καλλιτέχνη, αφετέρου θα επακολουθήσει η κοπή της πίτας του "Ι.Λ.Ο.Α."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...