Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Ξεκίνησαν οι δοκιμές παικτών στο Αιγάλεω

Με τη διεξαγωγή προπονήσεων, κατά τις οποίες δοκιμάζονται αρκετοί ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στην ομάδα, ξεκίνησε ανεπίσημα, από χθες η νέα αγωνιστική χρονιά στο Αιγάλεω. Τα τεστ αυτά γίνονται στο γήπεδο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης" και θα συνεχισθούν και αύριο Παρασκευή, στις 6 μ.μ.

Τη Δευτέρα 6 Αυγούστου αρχίζει και επίσημα η αγωνιστική δραστηριότητα του συλλόγου με την πραγματοποίηση της "πρώτης" συγκέντρωσης των αθλητών και την τέλεση του καθιερωμένου Αγιασμού, ενόψει της νέας περιόδου.

Μάλιστα, το "παρών" θα δώσει, μεταξύ άλλων, ο παλιός σπουδαίος ποδοσφαιριστής του Αιγάλεω Α.Ο. κ. Παντελής Τσάπος, μόνιμος κάτοικος ΗΠΑ τα τελευταία 30 χρόνια, που βρίσκεται στην Ελλάδα για διακοπές και ανυπομονεί να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα, έστω και προπονούμενη.

Οι φίλαθλοι του Αιγάλεω αναμένεται να προσέλθουν μαζικά στην εκδήλωση της πρεμιέρας, προκειμένου να ενθαρρύνουν ποδοσφαιριστές, προπονητές και διοικούντες, στη νέα φετινή προσπάθεια του συλλόγου της πόλης μας για διάκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...