70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες (τιμή βιβλίου: 5 ευρώ) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2012

Ξεκίνησαν οι δοκιμές παικτών στο Αιγάλεω

Με τη διεξαγωγή προπονήσεων, κατά τις οποίες δοκιμάζονται αρκετοί ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στην ομάδα, ξεκίνησε ανεπίσημα, από χθες η νέα αγωνιστική χρονιά στο Αιγάλεω. Τα τεστ αυτά γίνονται στο γήπεδο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης" και θα συνεχισθούν και αύριο Παρασκευή, στις 6 μ.μ.

Τη Δευτέρα 6 Αυγούστου αρχίζει και επίσημα η αγωνιστική δραστηριότητα του συλλόγου με την πραγματοποίηση της "πρώτης" συγκέντρωσης των αθλητών και την τέλεση του καθιερωμένου Αγιασμού, ενόψει της νέας περιόδου.

Μάλιστα, το "παρών" θα δώσει, μεταξύ άλλων, ο παλιός σπουδαίος ποδοσφαιριστής του Αιγάλεω Α.Ο. κ. Παντελής Τσάπος, μόνιμος κάτοικος ΗΠΑ τα τελευταία 30 χρόνια, που βρίσκεται στην Ελλάδα για διακοπές και ανυπομονεί να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα, έστω και προπονούμενη.

Οι φίλαθλοι του Αιγάλεω αναμένεται να προσέλθουν μαζικά στην εκδήλωση της πρεμιέρας, προκειμένου να ενθαρρύνουν ποδοσφαιριστές, προπονητές και διοικούντες, στη νέα φετινή προσπάθεια του συλλόγου της πόλης μας για διάκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου