70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2012

Πήρε ικανό γκολκίπερ το "Σίτι"!

Ο Αντώνης Λυκούρης
(φωτό: aek365.com)
Τη δέκατη φετινή του μετεγγραφή πραγματοποίησε χθες το Αιγάλεω του Γιώργου Γιανναράκη!

Για να καλύψει το νευραλγικό πόστο του τερματοφύλακα, η διοίκηση του συλλόγου προχώρησε στην απόκτηση του 26χρονου (γεννημένου στις 13 Ιανουαρίου του 1986) Αντώνη Λυκούρη, που την προηγούμενη σεζόν αγωνίσθηκε με τα χρώματα της Ελλάδας Ποντίων, στον 9ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής.

Ο Λυκούρης, διεθνής με τις Εθνικές Ομάδες Ελπίδων και Νέων, ανήκε στο δυναμικό της ΑΕΚ, από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του την περίοδο 2006-07, για να φορέσει στη συνέχεια τη φανέλα της Νέας Ιωνίας, του Αιολικού Μυτιλήνης και του Βύζαντα Μεγάρων.

Διάχυτη είναι πλέον η αισιοδοξία στις τάξεις των οπαδών της ομάδας της πόλης μας, για μια επιτυχημένη πορεία στο πρωτάθλημα, που μπορεί να σημάνει την επιστροφή του "Σίτι" στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου