Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Φήμες για Χατζηαλέξη στο "Σίτι"

Έντονη φημολογία αναπτύσεται τα τελευταία 24ωρα για επικείμενη πρόσληψη του προπονητή Μαργαρίτη Χατζηαλέξη (φωτό) στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας του Αιγάλεω.

Τις φήμες, εντείνει, όπως είναι φυσικό, η απουσία επίσημης ανακοίνωσης για τη συνάντηση των κ.κ. Γιανναράκη-Βαζέχα, η οποία αναμενόταν εδώ και αρκετό καιρό και θα είχε σαν αποκλειστικό θέμα της τη συνέχεια (ή μη) της συνεργασίας μεταξύ των δυο πλευρών.

Ο 46χρονος Χατζηαλέξης έχει πρόσφατα εργασθεί στην Προοδευτική, ενώ τους τελευταίους μήνες βρισκόταν στο "τιμόνι" του Μανδραϊκού. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία σαν κεντρικός αμυντικός από τον Ηρακλή Νικαίας το 1980 και μόλις στα 16 του χρόνια κλήθηκε στη Μικτή Νέων.

Στη συνέχεια αποτέλεσε βασικό στέλεχος και της Μικτής Πειραιά. Το καλοκαίρι του 1984 μεταγράφηκε στον Άρη Νικαίας με τον οποίο κατέκτησε Κύπελλο Πειραιά και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική. Στη δύση της πολυετούς καριέρας του σαν ποδοσφαιριστής, έπαιξε ακόμη στο Μοσχάτο (σαν παίκτης-προπονητής) το 1997-98, στην ΑΕ Περάματος (1998-99) και πέντε συνεχόμενα χρόνια στον Ηρακλή Νικαίας, την ομάδα από την οποία ξεκίνησε τον αθλητισμό.

Το 2004 ανέλαβε για πρώτη φορά τεχνικός του Ηρακλή στα τοπικά πρωταθλήματα Πειραιά. Δυο χρόνια αργότερα (2006) ανέβασε την ομάδα του στη Δ΄Εθνική. Έκτοτε, οι "μετοχές" του ανέβηκαν κατακόρυφα, με αποτέλεσμα σήμερα να θεωρείται από τους πλέον εξελίξιμους νέους προπονητές.Νίκος Δημ. Νικολαΐδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντίο, Αλέκο Κοτσάκη

Ο Αλέκος Κοτσάκης με τον κουνιάδο του και πρόεδρο του Αιγάλεω, Γιάννη Παλτόγλου στο "Ι.Λ.Ο.Α" (14-6-2017) Πίσω διακρίνονται οι αεί...