70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Πέμπτη, 31 Μαΐου 2012

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: Με «επτάρα» στο μπαράζ!

Στις 31 Μαϊου του 1981 το Αιγάλεω διέλυσε εντός έδρας το Διαγόρα Ρόδου με το «χορταστικό» 7-0 για την 38η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Νότου της Β’ Εθνικής κατηγορίας, χάρις σε 3 γκολ του Κώστα Τσίκα (που εκείνη τη μέρα ήταν κυριολεκτικά ασυγκράτητος) και από ένα των Χατζησκουλίδη, Πηγαδίτη, Χρήστου Κωνσταντόπουλου και Μαριόλη.  Με τη νίκη αυτή, η ομάδα μας ισοβάθμισε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με τη Ρόδο και οι διαφορές των δύο αντιπάλων θα λύνονταν οριστικά μία εβδομάδα αργότερα, σε αγώνα «μπαράζ» για μια θέση στην Α’ Εθνική, στο γήπεδο Ηρακλείου του ΟΦΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου