Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Αυλαία με ήττα...

Μια χρονιά που ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι γεμάτη ελπίδες απ' τη διοίκηση και πολλές προσδοκίες από το φίλαθλο κόσμο, έκλεισε με το χειρότερο τρόπο, το Σάββατο 26 Μαΐου, για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Αιγάλεω Α.Ο. Η πάλαι ποτέ κραταιά ομάδα της πόλης μας ηττήθηκε, για πρώτη φορά στα χρονικά μάλιστα, εντός έδρας από το συγκρότημα της Ρόδου και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της, τερματίζοντας για 2η συνεχόμενη σεζόν στην τρίτη θέση της κατάταξης του πίνακα βαθμολογίας του 8ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Η αστάθεια στην αγωνιστική απόδοση και οι αλλεπάλληλες αντικαταστάσεις προπονητών κρίνονται σαν οι κυριώτερες αιτίες του μετριότατου θεάματος που προσέφεραν οι ποδοσφαιριστές του "Σίτι", καθόλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, αφού σε κανένα σημείο του δεν έπεισαν ότι είχαν τα φόντα να διεκδικήσουν τον τίτλο. Την εντύπωση αυτή ενίσχυσαν άλλωστε οι πρόσφατες δηλώσεις του Πάντου Τζανετάκου, που είπε ότι από κάποια στιγμή και μετά οι παίκτες έχασαν την πίστη τους στο ότι θα μπορούσαν να πετύχουν κάτι αξιόλογο.

Οι μόνοι που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και φέτος ήταν οι νεαροί οπαδοί του συλλόγου, που δεν σταμάτησαν στιγμή να συμπαρίστανται στην ομάδα, σε όποιο γήπεδο και εάν αυτή αγωνίσθηκε.

Είναι πραγματικά ντροπή, σύλλογος με τέτοια πλούσια ιστορία, με ένα γήπεδο στολίδι και με τέτοιο πιστό φίλαθλο κοινό, να βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο αγωνιστικής ανυπαρξίας. Σε καμία περίπτωση δεν επιρρίπτουμε μομφή στη διοίκηση ή στους προπονητές, με όσα γράφουμε. Εκφράζουμε όμως τη λύπη, τη δίκαιη αγανάκτηση, αλλά και την απογοήτευση των περισσοτέρων οπαδών του ΑΙΓΑΛΕΩ, οι οποίοι είδαν για 2η χρονιά την αγαπημένη τους ομάδα (και αθλητικό σύμβολο της ίδιας της πόλης τους) να διασύρεται από αντιπάλους που πριν μερικά χρόνια την παρακολουθούσαν μόνο από τους τηλεοπτικούς δέκτες.

Η φανέλα του ΑΙΓΑΛΕΩ, είναι, ευτυχώς ή δυστυχώς, ΠΟΛΥ ΒΑΡΕΙΑ! Όσοι την υπηρετούν λοιπόν, οφείλουν να αποδίδουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Και κάτι τέτοιο, τουλάχιστον από τους παίκτες, ατυχώς δεν το εισπράξαμε, ούτε φέτος. Εδώ δε χωρούν μικρότητες, ή προσωπικές φιλοδοξίες. Πάνω από όλα και από όλους βρίσκεται ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ. Αυτός, για τον οποίο έχυσαν τόνους ιδρώτα και αίματος, εκατοντάδες σπουδαίοι άσσοι του ένδοξου παρελθόντως, για να τον φτάσουν τόσο ψηλά.

Ως εκ τούτου, στην ομάδα αυτή, που υμνήθηκε όσο λίγες στο ποδοσφαιρικό μας στερέωμα, θέση δικαιούνται ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΑΝΤΕΧΟΥΝ στις απαιτήσεις που ορίζει η 80χρονη ιστορία της. Ας τα σταθμίσουν όλα αυτά οι υπεύθυνοι υπό τον κ. Γιανναράκη και ας λάβουν τις αποφάσεις που απαιτούνται, ώστε σύντομα το αγαπημένο μας ΑΙΓΑΛΕΩ να επιστρέψει στη θέση που του αρμόζει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...