70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Σάββατο, 26 Μαΐου 2012

Γυμνασιογραφήματα (Τεύχος 2ο)

Διατίθεται ήδη, στη συμβολική τιμή των 5 ευρώ, το 2ο τεύχος του περιοδικού (178 σελίδων) "Γυμνασιογραφήματα", πόνημα που εκδίδεται με την επιμέλεια καθηγητών του 4ου Γυμνασίου Αιγάλεω και περιέχει εξαιρετικά άρθρα και αναλύσεις μαθητών του σχολείου.

Αποτελεί μια ιδιαίτερα αξιομνημόνευτη προσπάθεια, που χρέος όλων των Αιγαλιωτών είναι η στήριξή της. Στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, η πνευματική δημιουργία συνιστά φάρο ελπίδας, ειδικά όταν πρωταγωνιστές σε αυτήν είναι οι μελλοντικοί ενεργοί πολίτες αυτού του τόπου.

Πληροφορίες: 4ο Γυμνάσιο Αιγάλεω, Σουλίου 35, 12243 Αιγάλεω, τηλ.-Fax: 210 5980220
Email: mail@4gym-aigal.att.sch.gr Ιστοσελίδα: http://www.4gym-aigal.att.sch.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου