Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Επιτυχία σημείωσε η συναυλία του Χρήστου Χολίδη!

Ο Χρήστος Χολίδης επί σκηνής
Φωτό:ΑΘΛΟΜΕΤΡΟ
Εντυπωσιακή ήταν η μεγάλη συναυλία του Αιγαλιώτη καλλιτέχνη Χρήστου Χολίδη που έγινε την Παρασκευή το βράδυ στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας "Σταύρος Βενέτης" για την οικονομική ενίσχυση του Αιγάλεω Α.Ο. και στην οποία το "παρών" έδωσε πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων πολύς νεαρόκοσμος.

"Γεια σου Αιγάλεω!"
Ο δημοφιλής τραγουδιστής αποθεώθηκε κατά την εμφάνισή του στη σκηνή που είχε στηθεί στο κέντρο του παρκέ ειδικά για αυτόν και την ορχήστρα του και, εμφανώς συγκινημένος, αφού ευχαρίστησε τον κ. Δημήτρη Καρβέλα για την πρόσκληση, ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ομάδα και αναφώνησε "ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ!"

Το καλωσόρισμα στα πάτρια εδάφη, από τον κ. Ζαχαρόπουλο
Γιώργος Γιανναράκης-Δημήτρης Καρβέλας
Φωτό ΑΘΛΟΜΕΤΡΟ
Από πλευράς διοίκησης του Αιγάλεω παρέστησαν όλα τα μέλη με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Γιώργο Γιανναράκη, ενώ το καλωσόρισμα στον πρώην αθλητή του "Σίτι" (αγωνίσθηκε στην ομάδα μπάσκετ του συλλόγου από το 1998 έως το 2002) ανέλαβε ο γενικός γραμματέας του Ερασιτέχνη κ. Κωνσταντίνος Ζαχαρόπουλος τον οποίο συνδέει μεγάλη φιλία με την οικογένεια Χολίδη και το Χρήστο προσωπικά.

Δ. Καρβέλας-Νίκος Χαραλαμπόπουλος
Ο κ. Ζαχαρόπουλος του θύμισε ότι σε αυτό το γήπεδο μεγάλωσε και ανδρώθηκε, πρώτα σαν καλαθοσφαιριστής του "ΜΕΛΑΣ ο Άγιος Ελευθέριος" και κατόπιν του Αιγάλεω και στη συνέχεια αφού πρώτα εξήρε το σπάνιο ήθος του που δεν συναντάμε συχνά στις μέρες μας, ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα του καριέρα, ενώ του δώρισε -εκ μέρους του ΔΣ της ομάδας- μια μπάλα μπάσκετ και μια φανέλα του Αιγάλεω, με τυπωμένο πάνω της το όνομά του και τον αριθμό "10".

Στην εξέδρα διακρίναμε επίσης το δήμαρχο Αιγάλεω κ. Χρήστο Καρδαρά, τον επικεφαλής της "Ανάπλασης" κ. Δημήτρη Μπίρμπα, τον αντιδήμαρχο κ. Δημομελέτη, την πρώην αντιδήμαρχο κυρία Χρυσούλα Ζαχαροπούλου, τα μέλη του ΔΣ του Αιγάλεω κ.κ. Δημήτρη Τσικουντούρογλου, Τάσο Δενδρινό, Δημήτρη Παντελίδη και τους αδελφούς Χαραλαμπόπουλου, το δημοτικό σύμβουλο κ. Γκίνη, το στέλεχος της Νομαρχιακής του "ΣΥΝ" κ. Μάκη Ζάχαρη, τους παλαιούς μπασκετμπολίστες του "Σίτι" Γιάννη Κολιό,  Δημήτρη Σακελλαρίου και άλλους.

Ο Χρήστος Χολίδης με τον αγαπητό του φίλο
Κωνσταντίνο Ζαχαρόπουλο
(Φωτό ΑΘΛΟΜΕΤΡΟ)
Πριν την έναρξη της εκδήλωσης, ο Χρήστος Χολίδης φωτογραφήθηκε για το ΑΘΛΟΜΕΤΡΟ με τον αγαπητό του φίλο κ. Ζαχαρόπουλο και δήλωσε: "Μεγάλη είναι η συγκίνησή μου, καθώς επιστρέφω εδώ μετά από αρκετά χρόνια, ενθυμούμενος ότι την τελευταία φορά ο κόσμος με χειροκροτούσε για τις αθλητικές μου ικανότητες και τις επιτυχίες της ομάδας μας. Εύχομαι και σήμερα που γύρισα σαν καλλιτέχνης, να μείνουν το ίδιο ικανοποιημένοι και να διασκεδάσουν".

Εν αναμονή του καλλιτέχνη
Άποψη του Κλειστού,
κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης
Προσωπική μας εκτίμηση είναι πως πρόκειται για άνθρωπο ιδιαίτερα και σεμνό και προσηνή, με αρχές και πίστη σε αυτό που υπηρετεί. Του ευχόμαστε να είναι δυνατός και να διακριθεί στον καλλιτεχνικό στίβο, όπως ξεχώριζε για το ταλέντο του μέσα στα γήπεδα.

1 σχόλιο:

  1. Ωραία... Πολύ ωραία!
    "Γεια σου Αιγάλεω", λοιπόν θα πω κι εγώ
    ευχόμενη τα καλύτερα για την ομάδα του Αιγάλεω
    και για τον νεαρό τραγουδιστή που τη στηρίζει!
    Ευχαριστούμε, Ανώδυνε, για την ενημέρωση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...