70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012

Ευχαριστούμε Χρήστο μας!!!

Δια στόματος του προέδρου του
Γιώργου Γιανναράκη (σκίτσο ΑΘΛΟΜΕΤΡΟ)
ευχαρίστησε το Χρήστο Χολίδη η διοίκηση
του ΑΙΓΑΛΕΩ Α.Ο.

ΑΙΓΑΛΕΩ Α.Ο.ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΤο Διοικητικό Συμβούλιο και ο Πρόεδρος του ΑΙΓΑΛΕΩ Α.Ο. θέλουν δημόσια να ευχαριστήσουν τον καλλιτέχνη και πρώην μπασκετμπολίστα του Συλλόγου μας ΧΡΗΣΤΟ ΧΟΛΙΔΗ για την συναυλία που έδωσε στο κλειστό γήπεδο Μπάσκετ «ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΕΝΕΤΗΣ» αφιλοκερδώς για την ενίσχυση του ΑΙΓΑΛΕΩ Α.Ο.

Το ήθος και η καλλιτεχνική ποιότητα του Χρήστου Χολίδη είναι γνωστή σε όλη την Ελλάδα, τέτοιες ενέργειες στην σημερινή δύσκολη συγκυρία που περνάει η χώρα μας αποκτούν μεγάλη σημασία.

Σημαντική ήταν η προσέλευση των Αιγαλιωτών
Φωτό:ΑΘΛΟΜΕΤΡΟ του Αιγάλεω
Τον ευχαριστούμε για την 3ωρη μουσική πανδαισία που χάρισε στην πόλη μας και σε όλους του ΑΙΓΑΛΕΩΤΕΣ.

Του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες, να είναι γερός, υγιής και να συνεχίσει να μας μαγεύει με την βελούδινη φωνή του.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΙΑΝΝΑΡΑΚΗΣ Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου