70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες (τιμή βιβλίου: 5 ευρώ) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2011

Ευχές της "Θύρας 12" ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος!

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιγάλεω Α.Ο. "Θύρα 12", δια του προέδρου της κ. Μαρίνου Πετράτου, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση, με αφορμή την έναρξη του Πρωταθλήματος Δ΄ Εθνικής:

"ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ Θ12 ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ !!!ΥΓΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΕΑΜ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ !!!ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΙΓΑΛΕΑΡΑ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ!!!ΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου