Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών

07/09/2011


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Αιγάλεω με τις κοινωνικές του υπηρεσίες έχει την χαρά φέτος να συμμετέχει στη διοργάνωση της Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών που διοργανώνει η Π.Ο.Σ.Ε.Α (Πανελλήνια Αιμοδοσία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών),με χορηγό επικοινωνίας το ΣΚΑΙ.

Η λαμπαδηδρομία είναι ένας θεσμός που ξεκίνησε το 2002 και πραγματοποιείται κάθε χρόνο πριν την έναρξη της ετήσιας συνόδου των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών και φορέων σχετικά με την αιμοδοσία, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και της διάδοσης της ιδέας (αμφικτιονία).


Νυκτερινή λαμπαδηδρομία στο Δήμο Βούλας
Φωτό: www.nhof.eu
Ο θεσμός της Λαμπαδηδρομίας στοχεύει στο να ευαισθητοποιήσει και να τονίσει την σημασία της προσφοράς των εθελοντών αιμοδοτών ευελπιστώντας στην ένταξη όσο το δυνατόν περισσότερων συμπολιτών μας.

Θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας δούμε όλους στην εκδήλωση αυτή και να μεταφέρουμε μαζί την Ιερή Φλόγα της Αγάπης, την 1Η Οκτωβρίου 2011 ώρα 18:30 στο Δημαρχείο του Αιγάλεω που θα γίνει η αφή η της φλόγας και περπατώντας θα μεταφέρουμε την Φλόγα στην Πλατεία Εσταυρωμένου στις 19:30, όπου θα γίνει και η επίσημη τελετή έναρξης της λαμπαδηδρομίας.


Σας καλούμε να δηλώσετε συμμετοχή στο τηλ.2105315507, 2105902082 στη Δ/νση Κοινωνικών Υπηρεσιών.

Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας Δήμου Αιγάλεω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...