Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...

Πριν δέκα ακριβώς χρόνια, στις 8 Σεπτεμβρίου του 2001, το Αιγάλεω (που είχε επιστρέψει στην Α΄ Εθνική ύστερα από 16 έτη) έδωσε τον πέμπτο αγώνα του για την φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.


Λίγες μέρες αργότερα θα ξεκινούσε το πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας και έτσι τα ματς Κυπέλλου ήταν μια καλή ευκαιρία για τις ομάδες να μετρήσουν τις δυνατότητές τους. Ειδικά για το Αιγάλεω που ήταν νεοφώτιστο και θα έπαιζε με την έμπειρη Παναχαϊκή στην Πάτρα.

Αντίπαλος της ομάδας της πόλης μας ήταν ο Πανσερραϊκός, με τον οποίο το Αιγάλεω αναδείχθηκε ισόπαλο 1-1 στο γήπεδο της Ηράκλειας, χάρις σε τέρμα από σουτ του Κώστα Παπουτσή στο 76ο λεπτό.

Ο Γιώργος Χατζάρας είχε χρησιμοποιήσει την εξής σύνθεση: Γ. Συμεωνίδης, Παπουτσής, Α. Συμεωνίδης (46' Αντονετί), Ψωμάς, Μεϊδάνης, Ουάνγκα, Φωτάκης, Αγρίτης, Ντίοπ, Κίτσας (46' Χλωρός), Νικολόπουλος (61' Μακρής)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...