70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες (τιμή βιβλίου: 5 ευρώ) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2011

Έμεινε στο 0-0 με Κόρινθο...

Λευκή ισοπαλία (0-0) παραχώρησε χθες στο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης" το Αιγάλεω στην Κόρινθο στον τρίτο του δυνατό φιλικό αγώνα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος Δ' Εθνικής, το οποίο θα ξεκινήσει στις αρχές Οκτωβρίου, σύμφωνα με όλες τις υπάρχουσες ενδείξεις.

Έτσι, μετά την ήττα στη Χαλκίδα (2-1) και τη νίκη επί του Ατρομήτου Πειραιώς (1-0 με γκολ του Κ. Τεγούση στο β' ημίχρονο), οι παίκτες του Θωμά Γράφα (φωτό) πρόσθεσαν μια ακόμη ικανοποιητική εμφάνιση στο ενεργητικό τους, καθώς ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουν, ενώ παράπονα διατύπωσαν οι άνθρωποι της ομάδας για τη διατησία, η οποία σε αρκετές περιπτώσεις αδίκησε το Αιγάλεω.

Ο Μαστραντώνης (αριστερά στη φωτό από τον αγώνα της Χαλκίδας)
υπέστη τραυματισμό στο χθεσινό ματς
Η σύνθεση: Βούλγαρης, Ζαφειράτος, Τσιρογιάννης, Βασιλικής, Παπαδόπουλος, Αθ. Τεγούσης, Δουκάκης, Καραγιάννης, Μαστραντώνης (τραυματίσθηκε και αποχώρησε στο α' ημίχρονο), Τζανετάκος, Κ. Τεγούσης. Στην επανάληψη έπαιξαν και οι Κουρεπίνης, Βασιλάρης, Σιδέρης, Π. Κωνσταντόπουλος, Υφαντής και Γκολέζι.

Τη συνάντηση παρακολούθησαν αρκετοί οπαδοί του συλλόγου, δείχνοντας ότι και φέτος η συνεισφορά τους θα είναι σημαντική.

Το Σάββατο στις 6:00 μ.μ., σε νέο φιλικό, το Αιγάλεω θα υποδεχθεί τον Αστέρα Μαγούλας, ομάδα της "Football League 2".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου