Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Έμεινε στο Αιγάλεω ο Κώστας Παπουτσής!

Αιγάλεω και Παπουτσής, μαζί για μια ακόμη χρονιά!
Έληξε αισίως το θέμα του Κώστα Παπουτσή στο Αιγάλεω! Ο πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής συναντήθηκε με τον προεδρεύοντα του ποδοσφαιρικού τμήματος του Αιγάλεω ΑΟ κ. Γιώργο Γιανναράκη και ύστερα από σύντομη συζήτηση οι δυο άνδρες έδωσαν τα χέρια, ανανεώνοντας τη συνεργασία τους για έναν ακόμη χρόνο.
Μετά την εξέλιξη αυτή, οι διοικούντες την ομάδα στρέφονται πλέον στην κατέυθυνση επίτευξης συμφωνίας και με τους υπόλοιπους παίκτες, σύμφωνα πάντα με τα πλάνα που έχει καταστρώσει ο τεχνικός του Συλλόγου Θωμάς Γράφας, ο οποίος επίσης έμεινε στο "Σίτι" και για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Οι φίλαθλοι της ομάδας εκφράζουν την αισιοδοξία τους για την τύχη του Αιγάλεω στη σεζόν 2011-2012 όπου η άνοδος σε επαγγελματική κατηγορία αποτελεί τον ευσεβή πόθο όλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...