Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Απογοητευμένος ο Κώστας Παπουτσής!



Ο άσσος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Αιγάλεω ΑΟ Κώστας Παπουτσής φέρεται, με σημερινές δηλώσεις του προς το ΑΘΛΟΜΕΤΡΟ, ιδιαίτερα απογοητευμένος από την αντιμετώπιση που μέχρις στιγμής τουλάχιστον, τυγχάνει απ' τη διοίκηση του συλλόγου και συγκεκριμένα τον προεδρεύοντα κ. Γιώργο Γιανναράκη.

Ο Παπουτσής είχε λάβει σαφείς διαβεβαιώσεις ότι θα του καταβληθούν τα οφειλόμενα από την περίοδο που έληξε χρηματικά ποσά έως το τέλος Μαΐου και στη συνέχεια θα καλούνταν να συζητήσει για την ανανέωση της συνεργασίας του. Παρόλα αυτά, παρά τις επανηλειμμένες προσπάθειες να επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί του, αλλά και με το Δημήτρη Καλογερόπουλο που εμφανίζεται ως μεσολαβών προς διευθέτηση της οφειλής, τίποτα νέο δεν προέκυψε μέχρι αυτή τη στιγμή.

Ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος ως γνωστό αποτέλεσε τον ακρογωνιαίο λίθο στην απολύτως επιτυχή προσπάθεια επανέκαμψης του Αιγάλεω, ουδέποτε έκρυψε ότι είχε και άλλη πρόταση, από την ομάδα του Μανδραϊκού, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του όσο ακόμη βρίσκεται σε ενεργή ποδοσφαιρικά ηλικία. Από όσους όμως τον πλησίασαν, τόνισε και τονίζει πως προτεραιότητα έχει η ομάδα του "Σίτι".

Ο ίδιος θεωρεί ότι, ανεξαρτήτως χρημάτων, στοιχειώδης σεβασμός στην προσφορά του προς την ομάδα, θα απαιτούσε μια ξεκάθαρη επαφή μαζί του, στην οποία αποφεύγουν εντέχνως να προχωρήσουν οι διοικούντες, γεγονός το οποίο τον έχει φέρει στο σημείο να μην πιστεύει πλέον στα όποια λεγόμενά τους. Από εδώ και πέρα, προφανές είναι ότι θα κοιτάξει κι αυτός το συμφέρον του, παρά το ότι η ομάδα του Αιγάλεω εξακολουθεί να έχει πρωτεύουσα θέση στην καρδιά του.

Από την άλλη, η πλευρά του κ. Γιανναράκη υποστηρίζει ότι όλα είναι ζήτημα λίγων ημερών και τα αμέσως επόμενα 24ωρα θα δρομολογηθούν οι τελικές ενέργειες διοίκησης και προπονητή και οι ποδοσφαιριστές -μεταξύ τους φυσικά και ο Παπουτσής- θα κληθούν να έχουν τις τελικές συζητήσεις. Ωστόσο, προσωπικά ο κ. Γιανναράκης, τόνισε στο ΑΘΛΟΜΕΤΡΟ ότι έχει έρθει σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση με την περίπτωση Παπουτσή, καθώς όπως λέει, οι φίλαθλοι τον ρωτούν επιμόνως τι μέλλει γενέσθαι, διαβάζοντας στις αθλητικές εφημερίδες ότι ο παίκτης έχει "κλείσει" στο Μανδραϊκό.

Πάντως, εκτίμηση του ΑΘΛΟΜΕΤΡΟΥ είναι πως τα όποια αναγραφόμενα στον αθλητικό Τύπο δεν απηχούν απαραιτήτως την επιθυμία του Παπουτσή, αλλά ενδεχομένως εκφράζουν ευσεβείς πόθους της ομάδας του Θριάσειου Πεδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...