Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ


Από το γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας του Δήμου Αιγάλεω μας κοινοποιήθηκε το ακόλουθο δελτίο Τύπου, σχετικά με τη διοργάνωση της εκδήλωσης, μια παράδοση που συνεχίζεται ανελλειπώς τα τελευταία χρόνια.

 « Η Γιορτή των λουλουδιών & της Άνοιξης »


Από τις 19 Μαϊου μέχρι τις 5 Ιουνίου, στο Άλσος της πόλης ο Δήμος Αιγάλεω διοργανώνει την 9η Ανθοκομική Έκθεση. Σ΄αυτόν τον καταπράσινο χώρο, σ΄ ένα από τα πλέον κεντοβαρικά σημεία του Αιγάλεω, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν διάφορα είδη φυτών και λουλουδιών και να τους δοθούν χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές από τους εκθέτες ανθοπαραγωγούς.

Με μήνυμα του ο Δήμαρχος Χρήστος Καρδαράς καλεί όλες και όλους, μικρούς και μεγάλους να επισκεφτούν την Έκθεση, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα λίγες στιγμές ξεκούρασης στο όμορφο αυτό χώρο που αποτελεί ένα πραγματικό περιβαλλοντικό στολίδι για το Αιγάλεω και την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αθήνας.

«Με δεδομένο ότι το 2011 είναι παγκοσμίως αφιερωμένο στην προστασία των δασών, για την Νέα Δημοτική Αρχή το Άλσος της πόλης μας εκφράζει μια ανυπολόγιστη αξία που συνδέεται άμεσα με την βιώσιμη ανάπτυξη του Αιγάλεω. Η συγκεκριμένη έκθεση εντάσσεται σε αυτή την λογική», υπογραμμίζει στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Χρήστος Καρδαράς.

Στην διάρκεια λειτουργίας της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν πολιτιστικές εκδηλώσεις ( παραστάσεις Θεάτρου Σκιών, μουσική εκδήλωση κ.λ.π.).

Στης 5 Ιουνίου, παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος, ημέρα που θα ολοκληρωθεί η έκθεση, έχει προγραμματιστεί μουσικοχορευτική εκδήλωση.

Διάρκεια έκθεσης : 19 Μαϊου – 5 Ιουνίου


Από τις 10.00 π.μ. – 10.00 μ.μ. καθημερινά.

Τα εγκαίνια έχουν προγραμματισθεί για την Δευτέρα 23 Μαϊου στις 7.30 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...