Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Κοντά στην παραμονή το μπάσκετ!

Φωτό αρχείου
Η ομάδα μπάσκετ ανδρών του Αιγάλεω πάλαιψε σκληρά το παιχνίδι της με τον Αίαντα Ευόσμου, αλλά ηττήθηκε τελικά με σκορ 84-71.

Στον αντίποδα, ο Απόλλων Καλαμαριάς συνετρίβη στο Πέραμα και έτσι η βαθμολογική διαφορά του ενός βαθμού υπέρ του Σίτι παραμένει. Τώρα πια, είναι στα χέρια των παικτών του Κώστα Ρουμελιώτη να κερδίσουν το τελευταίο ματς με τον Αίολο Τρικάλων στο "Σταύρος Βενέτης" και να παραμείνουν στη Β' Εθνική, σε βάρος της ομάδας της συμπρωτεύουσας.

Πολλά παράπονα τόσο για τη διαιτησία, όσο και για τη γενικότερη κατάσταση που επικρατούσε στο κλειστό του Ευόσμου, εξέφρασε η αποστολή του Αιγάλεω.

Διαιτητές: Ευφραιμίδης – Ταρενίδης Κ.


Δεκάλεπτα: 21-17, 41-40 (ημίχρονο) , 54-53, 84-71.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Ρουμελιώτης): Παπούλιας 2, Λαρεντζάκης 10 (1), Παπαδάκης 2, Χάλαρης 4, Λαμπρόπουλος 6 (2), Γκέρος 9, Συριστατίδης 18 (2), Κυριακόπουλος, Μητρόπουλος 9, Κούκουρας 11 (2).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...