Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Αισιοδοξία στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Αιγάλεω ΑΟ!

Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί μεταξύ των φιλάθλων του ιστορικού Αιγάλεω ΑΟ, σχετικά με την πορεία του ποδοσφαιρικού τμήματος στη νέα περίοδο 2011-12.

Ύστερα από τις ελπιδοφόρες εξελίξεις των τελευταίων ημερών, με την ανάληψη της προεδρίας του ποδοσφαίρου από τον επιχειρηματία Γιώργο Γιανναράκη, άπαντες πιστεύουν ότι οι αγωνιστικές επιτυχίες θα έχουν συνέχεια.


Δημήτρης Καλογερόπουλος-Γιώργος Γιανναράκης


Τον ισχυρό άνδρα του "Σίτι" ακούγεται έντονα στα στέκια της πόλης ότι θα ενισχύσουν στο έργο του οι Δημήτρης Καλογερόπουλος και Θεόφιλος Τσοκανής, όπως και ένας δυο ακόμη παράγοντες που επιθυμούν να παραμείνουν στην αφάνεια.


Θεόπιστος Παπαδόπουλος
Και ενώ οι ποδοσφαιριστές πραγματοποιήσαν την Παρασκευή την αποχεραιτηστήρια συγκέντρωσή τους (ραντεβού ξανά στο γήπεδο στις 25 Ιουλίου) ο άξιος προπονητής Θωμάς Γράφας ετοιμάζει τα πλάνα του για τη νέα σεζόν. Επίσης, με τους περισσότερους από τους αθλητές έχουν γίνει ήδη επαφές, για την τακτοποίηση οφειλομένων και τις απαραίτητες ανανεώσεις συμβολαίων.

Εγκαίνια σε νέο κατάστημα.


Τα εγκαίνια του νέου του καταστήματος, της εταιρίας έτοιμου φαγητού γνωστότατης αλυσίδας "Σούσουρο" (φωτό), είχε το Σάββατο στο Περιστέρι (Αναπαύσεως 20) ο Γιώργος Γιανναράκης. Στην εκδήλωση προσήλθε πλήθος κόσμου, που συνεχάρησαν τον κ. Γιανναράκη και δήλωσαν τη συμπαράστασή τους στο νέο του ρόλο ως υπευθύνου της ομάδας του Αιγάλεω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...