Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Πικρό φινάλε για την ΑΕ Αιγάλεω...



Η ΑΕ Αιγάλεω του Βαγγέλη Κουρεντζή και του Γιώργου Σουρλή δεν τα κατάφερε τελικά. Έχασε το Σάββατο με 2-0 στο Καματερό (αφού είχε αντέξει για 70 λεπτά) και μαζί την κατηγορία, την ίδια στιγμή που ο Αστέρας Ζωγράφου κέρδιζε με 3-1 το Χολαργό και εξασφάλιζε την παραμονή του. Να σημειωθεί ότι ο Χολαργός υπέστη την προηγούμενη αγωνιστική αναπάντεχη (;) ήττα μέσα στην έδρα του από το Καματερό, αποτέλεσμα που σε συνδυασμό με τη νίκη του επί της αιγαλιώτικης ομάδας επέτρεψε στο Καματερό να διατηρηθεί στην Α' ΕΠΣΑ.

Για το κλείσιμο της φετεινής χρονιάς σε Α' και Β' κατηγορία ΕΠΣΑ, δείτε αναλυτικά εδώ:

http://epsathinon.blogspot.com/2011/05/blog-post_16.html

Ένας κύκλος έκλεισε λοιπόν για το συγκρότημα της ΑΕ Αιγάλεω το οποίο τα τρία προηγούμενα χρόνια κατέβαλλε φιλότιμες προσπάθειες να ξεφύγει από το στενό τοπικό πλαίσιο, χωρίς δυστυχώς να δικαιωθεί.

Όπως μας δήλωσε χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης του συλλόγου "Ίσως να είναι καλύτερα έτσι, ελπίζω ότι θα γυρίσουμε πιο δυνατοί!"

Επίσης το Σάββατο είχαμε: ΓΣ Αργυρούπολης-Διαγόρας 6-3, Ορφέας-Λαύρα Αργυρούπολης 3-1 και Κρόνος-Κορωνίδα Γαλατσίου 1-2. Χθες Κυριακή, η Ιεράπολη ηττήθηκε στην Πετρούπολη από τον Κεραυνό με το ευρύ 5-1, ενώ η Ελλάς Ποντίων συνέχισε τη φρενήρη της πορεία προς τη Δ' Εθνική, ύστερα από τη νέα της επιτυχία (για την προτελευταία αγωνιστική της Α' ΕΠΣΠ) με 2-0 επί του Φαληρικού εκτός έδρας. Τα γκολ πέτυχαν ο Σερμετάκης στο 64΄και ο Ταμπάκης στο 73ο λεπτό.

  • Τέλος, για τη Β' Εθνική ανδρών στο μπάσκετ, το Αιγάλεω ηττήθηκε μεν για την 27η αγωνιστική στη Νέα Κηφισιά, αλλά διατηρεί αμείωτες της ελπίδες του για σωτηρία, μετά την ήττα και του Απόλλωνα Καλαμαριάς στα Τρίκαλα από τον τοπικό Αίολο, με 78-64.
  • Ν. Κηφισιά-Αιγάλεω 86-65 (Δεκάλεπτα: 20-13, 45-30, 69-47, 86-65)
  • Αιγάλεω (Ρουμελιώτης): Παπούλιας 4, Λαρεντζάκης 7, Παπαδάκης 3, Κατσαντώνης 3, Χάλαρης 2, Λαμπρόπουλος, Συριστατίδης 19 (3), Γκέρος 17 (1), Μητρόπουλος 5, Πλούμης, Γρύλλης, Κούκουρας 5.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...