Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Πολλαπλές εκδηλώσεις στην πόλη του Αιγάλεω!

12.5.2011 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γιορτή Γυμναστικής στο Αιγάλεω


Ο Δήμος Αιγάλεω και το Δημοτικό Κέντρο Πολιτισμού & Αθλητισμού διοργανώνουν την Κυριακή 15 Μαϊου στις 7.00 μ.μ. στο κλειστό Γυμναστήριο «Σταύρος Βενέτης», την αγωνιστική συνάντηση όλων των τμημάτων γυμναστικής.

Πάνω από 150 αθλούμενοι σε διάφορα τμήματα, από την ρυθμική και την ενόργανη μέχρι την Αεροβική και με την συμμετοχή των χορευτικών του ΚΑΠΗ και των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, θα παρουσιάσουν την δουλειά τους σε μια γιορτή που προσελκύει πλήθος κόσμου από την πόλη του Αιγάλεω.

« Πρόκειται για μια πραγματική γιορτή της Γυμναστικής που αναδεικνύει την χάρη και την ομορφιά των αθλουμένων, παράλληλα με την δημιουργική απασχόληση ατόμων όλων των ηλικιών. Τέτοιες δράσεις προβάλλουν την ζωντάνια της πόλης και συμβάλλουν στην ενίσχυση του κοινωνικού ιστού του Αιγάλεω » δήλωσε ο Δήμαρχος Χρήστος Καρδαράς.


12.5.2011 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ευχές του Δημάρχου Χρήστου Καρδαρά στους υποψήφιους των Πανελλαδικών εξετάσεων.


"Τις θερμότερες ευχές μου σε όλες και όλους σας που λαμβάνετε μέρος στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Με ακλόνητη την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, υπομονή, ηρεμία και θέληση, η προσπάθεια σας θα καρποφορήσει.

Εύχομαι κάθε επιθυμία σας να μετατρέπεται σε γεγονός".

Ο Δήμαρχος
Χρήστος Καρδαράς

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ και η Μουσικοχορευτική Εστία Ποντίων & Φίλων «Ο ΚΑΥΚΑΣΟΣ» σας προσκαλούν την Πέμπτη 19 Μαΐου 2011 στις 11 π.μ. στην επιμνημόσυνη δέηση για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού στην Πλατεία Αγίας Αικατερίνης (οδός Ορυζομύλων).

Την Τετάρτη 18 Μαΐου 2011 στις 5 μ.μ. εκδήλωση αφιερωμένη στην γενοκτονία
(Ομιλίες – video) & Χορευτικά.

13.5.2011 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πόντος, ένας τόπος μοναδικός, ένας τόπος δυναμικός, ένας τόπος ξεριζωμού και μαρτυρίου…

Εκδήλωση για τον Ποντιακό Ελληνισμό διοργανώνει ο Δήμος Αιγάλεω την Κυριακή 22 Μαΐου στις 8.00 μ.μ. στο Κέντρο Πολιτισμού « ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΟΛΥΒΙ » (Ιερά Οδός 154 & Νάξου).

Πρόγραμμα εκδήλωσης :

Ιστορική αφήγηση για τον Ποντιακό Ελληνισμό με οπτικοακουστικά ντοκουμέντα μέσα από πηγές, μαρτυρίες και μνήμες.

Ομιλητές Ιωάννα Κυριανάκη – Γιάννης Παπαντωνίου



Συντονισμός – Επιμέλεια : Ι. Κουτούλιας – Δημ. Σύμβουλος

Χορευτικά των Συλλόγων:

  • Μουσικοχορευτική Εστία Ποντίων & Φίλων Αιγάλεω «Ο Καύκασος»
  • Ένωση Ποντίων Αιγάλεω
  • Εκπ/κος Σύλλογος Αιτωλ/νων & Πόντου «Αξέχαστες Πατρίδες»

Έκθεση ζωγραφικής του Δημήτρη Σκουρτέλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...