70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2011

Παρακμιακά φαινόμενα...

Ασύδοτη βία!


Όλα αυτά που συμβαίνουν στον χώρο του ποδοσφαίρου αλλά και σε άλλα αθλήματα συνιστούν φαινόμενα παρακμής της ελληνικής κοινωνίας।Οι Έλληνες έχοντας βιώσει πολέμους,κατοχές,δικτατορίες,ξεριζωμούς,δυνάστες και πολλά άλλα δεινά,δεν είναι δυνατόν να λοιδωρούμαστε από το σύνολο των ξένων χωρών για την συμπεριφορά μιας μικρής ευτυχώς μερίδας "φιλάθλων" που κυνηγούν και δέρνουν παίκτες!!! Δυστυχώς η Ε.Π.Ο είναι ανίσχυρη να κάνει το οτιδήποτε είτε γιατί δεν μπορεί είτε γιατί δεν θέλει, μόνη ελπίδα να ξεκαθαρίσει το τοπίο είναι η δικαστική οδός।Οι δικαστές οφείλουν να εφαρμόσουν τον νόμο και να επιβάλλουν τις αυστηρότερες ποινές, χωρίς να επηρεαστούν από τίποτα και από κανέναν। Πιστεύω ότι το δικαστικό σώμα θα σταθεί και πάλι στο ύψος των περιστάσεων, είναι άλλωστε η τελευταία μας ελπίδα, να σωθεί το κύρος και η αξιοπιστία των πρωταθλημάτων μας και όχι μόνον। Η επιστροφή του ποδοσφαίρου και των άλλων ομαδικών αθλημάτων στον ερασιτεχνισμό ίσως είναι μια κάποια λύση?

1 σχόλιο:

  1. Ο έλεγχος σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς μας θέλουν να περάσει σε ξένες εταιρείες. Όλα αυτά που γίνονται δεν είναι παρά προβοκάτσιες με αυτό τον στόχο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή