Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Έχασαν ΑΕ Αιγάλεω και μπάσκετ του "Σίτι"



Άτυχη αποδείχτηκε η χθεσινή μίνι αγωνιστική για τα συγκροτήματα της πόλης μας.

Το μπάσκετ ανδρών του Αιγάλεω ΑΟ (φωτό Egaleo-City Papadopoulos/facebook) παρά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε στο α' μέρος, έχασε τελικά στη Θεσσαλονίκη από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και μάλιστα με διαφορά μεγαλύτερη από την αντίστοιχη νίκη του στον α' γύρο. Οι παίκες του Λευτέρη Καλογήρου και του Κώστα Μπαστούνη θα πρέπει να προσέξουν πολύ στη συνέχεια, καθώς ο χθεσινός αντίπαλος πλησίασε στους δυο βαθμούς και είναι ο πρώτος που υποβιβάζεται.

Δεκάλεπτα:21-22, 41-41, 61-53, 86-75 (τελικό).

Αιγάλεω: Λαρεντζάκης 6(2), Παπαδάκης 12(2), Χάλαρης, Γκέρος 18, Λαμπρόπουλος 6(2), Συριστατίδης 17(2), Μητρόπουλος 6(2), Κούκουρας 10(2).

Στην εμβόλιμη 20η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α' κατηγορίας ΕΠΣΑ, η ΑΕ Αιγάλεω ηττήθηκε με 3-1 στα Μελίσσια από την ισχυρή τοπική ομάδα και παρέμεινε στη μέση του βαθμολογικού πίνακα με 27 βαθμούς (44 β. έχει ο πρωτοπόρος Άγιος Δημήτριος και 20 β.  το Καματερό που είναι κάτω από τη γραμμή υποβιβασμού).

Οι παίκτες του Γιώργου Σουρλή αιφνιδιάστηκαν με το ξεκίνημα του αγώνα δεχόμενοι το πρώτο γκολ μόλις στο 1ο λεπτό, αλλά και στην αρχή της επανάληψης, όταν οι γηπεδούχοι διπλασίασαν (57'). Στο 75ο λεπτό η ΑΕ Αιγάλεω κέρδισε πέναλτι αλλά και την αποβολή του σέντερ μπακ των Μελισσίων Κικιδάκη και ο Κοτσαμπάς μείωσε σε 2-1. Παρά τις προσπάθειες των αιγαλεωτών που διέθεταν πλέον το αριθμητικό πλεονέκτημα, η ισοφάριση δεν ήρθε.
Αντίθετα, ακριβώς με την εκπνοή ο Γεωργακόπουλος πιεζόμενος από τους αντιπάλους του σημείωσε αυτογκόλ, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση των ποδοσφαιριστών της ΑΕ Αιγάλεω. Στις διαμαρτυρίες που σημειώθηκαν, ο διαιτητής της αναμέτρησης Αντωνίου απέβαλλε τους Πούλιο και Μπίτσικα.

ΑΕ Αιγάλεω: Παπαδούλης, Αλευράς, Ξυράφης, Πούλιος, Παυλίδης (70' Μπίτσικας), Σπυρόπουλος, Γεωργακόπουλος, Χαρισάκης, Κοτσαμπάς, Παπαμιχαήλ, Τζόμπε (58' Ευριπιώτης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...