70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2011

"Βράζουν" με τη διαιτησία στο Αιγάλεω!

"Βράζουν" στο Αιγάλεω

(Του Δημήτρη Τσοπανάκη)

Έξαλλοι με την διαιτησία των Μιχέλη και Μερτζάνη στον αγώνα με τον Μέγα Αλέξανδρο είναι στο Αιγάλεω, κάτι που φαίνεται μέσα και από τα όσα δήλωσε ο προπονητής του "Σίτι" Λευτέρης Καλογήρου.

"Μετά το τέλος του αγώνα αφού συγχαρήκαμε την ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου για τον τίμιο αγώνα της διαμαρτυρηθήκαμε στους διαιτητές, όπως και κάναμε σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού για σωρεία σφυριγμάτων εις βάρος μας. Η σημερινή προσεκτική μελέτη του βίντεο επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς μας ότι οι κοι Μιχέλης και Μερτζάνης έκριναν τον τελικό νικητή" τόνισε ο έμπειρος προπονητής.

Καταλήγοντας ο κόουτς του Αιγάλεω υποστήριξε: "Λυπάμαι ιδιαίτερα γιατί σε όλους τους αγώνες μας στην Βόρεια Ελλάδα οι διαιτητές δεν σέβονται την προσπάθεια των αθλητών του Αιγάλεω".

Όσον αφορά τώρα την επόμενη μέρα, από σήμερα Τετάρτη θα είναι παρόντες όλοι για το δύσκολο παιχνίδι με την Ν. Κηφισιά.

(Πηγή: basketblog.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου