70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω City

Με την ευκαιρία του σημαντικού επιτεύγματος της ομάδας της πόλης μας –η οποία επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική κατηγορία- αλλά και με την ευτυχή συγκυρία της συμπλήρωσης 70 ετών δράσης του ιστορικού «Α.Ο. Αιγάλεω», ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον βιβλίο – λεύκωμα εκδόθηκε και κυκλοφορεί ήδη.

Το 80-σέλιδο βιβλίο του κ. Νίκου Δημ. Νικολαΐδη με τίτλο «70 χρόνια Α.Ο. Αιγάλεω (1947 – 2017)» περιέχει πλήθος ιστορικών στοιχείων από την πορεία του συλλόγου, αλλά και της ίδιας της πόλης. Επιπλέον, την έκδοση διανθίζουν 60 πρωτότυπα σχέδια του συγγραφέα, στιγμιότυπα από αγώνες του Αιγάλεω κατά τη δεκαετία του ’80.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6975816818 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com

Για να δείτε το video από την παρουσίαση του βιβλίου, πατήστε ΕΔΩ


Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2011

Οριστικά στο "Σταύρος Βενέτης" το ΑΕΚ-Μαρούσι

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει σε μερίδα νεαρών οπαδών της ομάδας του Αιγάλεω, η απόφαση του ΕΣΑΚΕ να ορίσει ως γήπεδο διεξαγωγής για τον εξ' αναβολής αγώνα μπάσκετ της Α1 ανδρών μεταξύ ΑΕΚ-Αμαρουσίου την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου, το κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας. Όπως αναφέρεται σε σχετικά ρεπορτάζ, η άδεια για τη διεξαγωγή του αγώνα εξασφαλίσθηκε με τη συναίνεση του νέου δημάρχου κ. Χρήστου Καρδαρά και τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου αντιδημάρχου.
Το ΑΘΛΟΜΕΤΡΟ δεν συμμερίζεται τους προβληματισμούς που κατατίθενται εκ μέρους ορισμένων πλευρών, καθότι δεν βρίσκουμε το λόγο γιατί να μη διεξαχθεί ο αγώνας αυτός, υπό την αυστηρή βέβαια προϋπόθεση της εξασφάλισης των αναγκαίων μέτρων τάξης. Δεν γνωρίζουμε βέβαια τι ακριβώς διεμήφθη στις επαφές που υπήρξαν μεταξύ των ενδιαφερομένων μερών, αλλά πιστεύουμε ότι η πιθανότητα μηδενισμού της ΑΕΚ, εάν δεν βρισκόταν εγκαίρως λύση, σίγουρα θα βάρυνε στην τελική απόφαση.
Δεν νομίζουμε ότι μια τέτοια εξέλιξη θα ευχαριστούσε τον οποιοδήποτε φίλο του αθλήματος και το τελευταίο που θα επιθυμούσαμε είναι τα παιχνίδια να κερδίζονται "στα χαρτιά" και όχι μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου