Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022

Σαν σήμερα: Πανάξια στην κορυφή της Ευρώπης!

Ο Άγγελος Χαριστέας στη χρυσή μας στιγμή !
Το όνειρο έγινε πραγματικότητα! (πρώτη δημοσίευση: www.egaleocity.gr 5-7-2004)

(Γράφει ο Νίκος Δ. - Θ. Νικολαΐδης)

Πέρασαν ήδη 18 ολόκληρα χρόνια από το έπος του 2004, όταν η άσημη Ελλάδα του Όττο Ρεχάγκελ κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης, ένα επίτευγμα που πολύ δύσκολα θα επαναληφθεί στο μέλλον.

Ιδού τι γράφαμε την επομένη του μεγάλου θριάμβου επί της Πορτογαλίας, στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα των φιλάθλων του Αιγάλεω Α.Ο., που τη διαχείρισή της είχε ο εκλεκτός φίλος Παναγιώτης Γαζεπίδης:

"Η Ελλάδα είναι η νέα Πρωταθλήτρια Ευρώπης αφού με την εκπληκτική της απόδοση καθ'όλη τη διάρκεια του τουρνουά, άφησε άφωνο τον πλανήτη και ανέβηκε πανάξια στην κορυφή, κατακτώντας την πρώτη θέση στο EURO 2004! Ότι και να ειπωθεί για αυτό το ανεπανάληπτο θαύμα των διεθνών μας και του προπονητή Όττο Ρεχάγκελ θα είναι λίγο. Αντί για μας, μίλησαν μέσα στο γήπεδο οι Έλληνες παίκτες, που (με τη συμπαράσταση 15.000 συμπατριωτών μας) στάθηκαν παλικαρίσια στο κατάμεστο “Ντα-Λούζ” αφήνοντας τους αγχωμένους διοργανωτές (οι οποίοι προς τιμή τους αναγνώρισαν την ανωτερότητα της Εθνικής μας και χειροκρότησαν ιπποτικά μετά τη λήξη τους Έλληνες ποδοσφαιριστές) κυριολεκτικά "στα κρύα του λουτρού".

Το κέρδος από την επιτυχία αυτή ελπίζουμε να φανεί στα επόμενα χρόνια, με τη βελτίωση των συνθηκών που επικρατούν στο Ελληνικό Πρωτάθλημα, το οποίο πρέπει και επιβάλλεται να αποκτήσει πιο αξιόπιστο χαρακτήρα, συμβαδίζοντας με το τεράστιο επίτευγμα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...