Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

Αυγενάκης: "Ε, όχι και στη Γ΄ Εθνική το Αιγάλεω !!!!!!!!!!!!!!!!"

" Άστραψε και βρόντηξε" σήμερα το πρωϊ στο γραφείο του ο υφυπουργός αθλητισμού, κ. Λευτέρης Αυγενάκης (φώτο), συνειδητοποιώντας ότι το πρωτάθλημα της Football League δεν είναι, εδώ και δύο χρόνια, η παλιά Β'  Εθνική, αλλά, λόγω της προσθήκης της διαβόητης S.L.2, αποτελεί, ουσιαστικά, την 3η εθνική κατηγορία αυτού του άμοιρου ελληνικού ποδοσφαίρου. Όταν δε, τον ενημέρωσαν οι υφιστάμενοί του πως η ένδοξη ομάδα του Αιγάλεω Α.Ο. μετέχει σε αυτή τη διοργάνωση, προέβη στην παρακάτω δήλωση: "Αν είναι δυνατόν το ιστορικό Αιγάλεω να παίζει στη Γ΄ Εθνική!!!!!!!!!!!!". Έτσι, με προσωπική του παρέμβαση στην υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, κα Μενδώνη, εισηγείται την κατάργηση της S.L.2 και την άμεση ενσωμάτωσή της στη S.L1. 


(ευσεβείς πόθοι ενός Αιγαλιώτη φιλάθλου, ανήμερα Πρωταπριλιάς)

1 σχόλιο:

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...