Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

Ξανά Πρωταθλητές, μετά από 30 χρόνια!



(Του Νίκου Δημ. Νικολαΐδη)

Η Ποδοσφαιρική Ομάδα της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών (φωτό) κέρδισε την πρώτη θέση (και το χρυσό μετάλλιο) στο Εσωτερικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.) για την περίοδο 2017-18, δηλαδή ακριβώς 30 χρόνια μετά τον τίτλο της περιόδου  1987-88, στον οποίο είχα κι εγώ συμμετοχή. Η είδηση διασταυρώθηκε από αναρτήσεις του διαδικτύου, μέσω των επίσημων ιστοσελίδων τόσο του Ε.Κ.Π.Α. και της Οδοντιατρικής Σχολής, όσο και του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου Αθηνών. Ο Τελικός έγινε στις 15 Μαΐου του 2018 στο γήπεδο «Νήαρ – Ήστ» της Καισαριανής, μεταξύ της Οδοντιατρικής και  του Μαθηματικού Τμήματος. Η Οδοντιατρική επικράτησε με σκορ 2-1. Μάλιστα στο ίδιο γήπεδο (τότε «ξερό») και με τον ίδιο αντίπαλο, η Οδοντιατρική είχε κερδίσει τον αντίστοιχο  Τελικό του 1988, με σκορ 1-0, χάρις σε γκολ του Γιάννη Δασκαλογιαννάκη.

Στιγμιότυπο από τον Τελικό του 1988


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...