Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Σε ευχαριστούμε Δημήτρη Βέρμπη!

Επί μία τριετία προσέφερε τα μέγιστα στην ομάδα του Αιγάλεω.

(Γράφει ο Νίκος Δημ. Νικολαΐδης)

Ο αρχισκόρερ του "Σίτι" Δημήτρης Βέρμπης είναι ένας από τους πλέον χαρισματικούς ποδοσφαιριστές που φόρεσαν την κυανόλευκη φανέλα τα πρόσφατα χρόνια. Παράλληλα, είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος που ουδέποτε έδωσε δικαιώματα εντός ή εκτός αγωνιστικών χώρων. Για την προσφορά του στο σωματείο τον ευχαριστούμε πολύ. Για το παράδειγμά του, ως ένας πραγματικός αθλητής, τον θαυμάζουμε. Επί τη ευκαιρία, το "Αθλόμετρο" κατέγραψε όλα τα γκολ που σημείωσε με το Αιγάλεω ο Δημήτρης, για κάθε επίσημη διοργάνωση και τα βρήκε 51. Με αυτή του την επίδοση, μόλις που δεν κατάφερε να εισδύσει στην κορυφαία 12άδα των διαχρονικών σκόρερ του συλλόγου. Είναι βέβαιο πάντως, ότι αν έμενε και φέτος στην ομάδα μας, θα καταλάμβανε μία περίοπτη θέση σε αυτή τη "χρυσή" επετηρίδα, στην κορυφή της οποία δεσπόζει το όνομα του αείμνηστου Χρήστου Χατζησκουλίδη.

Δημήτρη Βέρμπη, καλή συνέχεια στην καριέρα σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...