Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Επιστροφή στη Β΄ Εθνική!

Και για το μπάσκετ του Αιγάλεω - Μετά απουσία 5 ετών.

(Γράφει ο Νίκος Δημ. Νικολαΐδης)

Εκτός από το ποδοσφαιρικό τμήμα του, και το τμήμα καλαθοσφαίρισης ανδρών του Αιγάλεω Α.Ο. γυρίζει στη Β΄ Εθνική κατηγορία φέτος. Από την ερχόμενη Κυριακή (6 Οκτωβρίου) το συγκρότημα του Δημήτρη Λιόγα θα παίξει ξανά στο 3ο τη τάξει πρωτάθλημα (πίσω από την Α1 και την Α2) για 11η φορά στα χρονικά. Στις προηγούμενες 10 συμμετοχές του έχει συνολικά δώσει 242 αγώνες, πετυχαίνοντας 122 νίκες και χάνοντας τα υπόλοιπα 120 ματς. Το "Σίτι", που μετράει έναν τίτλο πρωταθλητή Β΄ Εθνικής (2004), δε θα έχει πια στο ρόστερ του τον αειθαλή Άκη Καλλινικίδη, ο οποίος έχει αναδειχθεί 1ος σκόρερ της ομάδας σε αυτή την κατηγορία, 3 φορές! Το μεγάλο βάρος του σκοραρίσματος πέφτει έτσι στον έμπειρο Χριστόδουλο Καράβολα, που αναμένεται να ηγηθεί και της φετινής προσπάθειας για διάκριση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...