Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

Αύριο το τελευταίο «αντίο» στο Ζάχο μας.

(Γράφει ο Νίκος Δημ. Νικολαΐδης)

Αύριο Τετάρτη (στις 2:30 μ.μ.) από τον Ιερό Ναό του Γ΄ Νεκροταφείου Αθηνών θα τελεστεί η Εξόδιος Ακολουθία του αξέχαστου Ζάχου Λυκουρίνου, που έφυγε πρόωρα απ' τη ζωή την Κυριακή,  βυθίζοντας στη θλίψη ολόκληρη την κοινωνία της πόλης μας και ιδιαίτερα την αθλητική οικογένεια του Αιγάλεω Α.Ο. Πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων πολλοί βετεράνοι άσοι του ποδοσφαίρου μας αλλά και διοικούντες, αναμένεται να δώσουν το «παρών» και να απευθύνουν ένα "ύστατο χαίρε" στον άνθρωπο που, επί σειρά ετών, μόχθησε για την προαγωγή του αθλητισμού στη χώρα μας, πρώτα σαν αθλητής ο ίδιος, μετά ως προπονητής και τέλος ως παράγων. 


Ο Ζάχος μας άφησε ξαφνικά κι αναπάντεχα για έναν καλύτερο, ελπίζουμε, κόσμο, όπου σίγουρα τον περιμένει –εκεί κάπου ψηλά- η ψυχούλα του αδικοχαμένου Σταματάκη, όπως και όλοι όσοι από τους παλαιούς συμπαίκτες του έχουν εγκαταλείψει τα εγκόσμια. Είναι βέβαιο πως θα συζητούν μαζί τις σπουδαίες επιτυχίες του παρελθόντος, όταν η αγαπημένη μας ομάδα έγραφε τις «χρυσές» της σελίδες στο ανθολόγιο της «στρογγυλής Θεάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...