Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 28 Μαΐου 2019

'Έφυγε" ο Χρήστος Καλογήρου

Θλίψη στην αθλητική οικογένεια του Αιγάλεω, καθώς σήμερα τα ξημερώματα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 62 ετών ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής ποδοσφαίρου, Χρήστος Καλογήρου (φωτό). Όλοι όσοι τον γνώρισαν έχουν να λένε για τον αυθορμητισμό, την αμεσότητα, την ειλικρίνεια και την έμφυτη ευγένειά του, όπως και για το αγνό του χαμόγελο που φανέρωνε την εγκαρδιότητα του χαρακτήρα του. Πιστός φίλος του αθλητισμού, δίδαξε ποδόσφαιρο επί σειρά ετών στα νέα παιδιά, ενώ τρεις φορές κάθισε και στον "πάγκο" της ανδρικής ομάδας του Αιγάλεω, βοηθώντας με ανιδιοτέλεια το σύλλογο, όποτε του ζητήθηκε.

Τα τελευταία χρόνια ήταν ο υπεύθυνος προπονητής της ομάδας επίλεκτων "Acropolis F.C." του Μαρίνου Παπαντωνόπουλου, που πραγματοποιεί αγώνες φιλανθρωπικού σκοπού, ανά την Ελλάδα. Επίσης ήταν ενεργό μέλος του συνδέσμου βετεράνων παικτών του Αιγάλεω Α.Ο. ("ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π."), δίνοντας το συνεπές του "παρών" σε κάθε τους εκδήλωση ή δραστηριότητα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει τον αξέχαστο φίλο μας, προς την οικογένεια του οποίου το "Αθλόμετρο" απευθύνει θερμά συλλυπητήρια και εύχεται κουράγιο, για τη μεγάλη απώλεια. Η κηδεία του θα τελεστεί την Παρασκευή 31 Μαΐου στις 12 π.μ., από τον Ι.Ν. του Γ΄ Κοιμητηρίου Αθηνών.

* Και νέα απώλεια, δυστυχώς, για την ποδοσφαιρική κοινότητα της πόλης μας, αφού -όπως ενημερωθήκαμε από τον πρώην πρόεδρο των παλαιμάχων παικτών του Αιγάλεω κ. Τάκη Κατσικογιάννη- την τελευταία του πνοή άφησε και ο παλαιός τερματοφύλακας της εφηβικής ομάδας του "Σίτι" Δημητράτος, ο οποίος είχε υπερασπίσει με επιτυχία την εστία της ομάδας στους 6 πρώτους αγώνες της διοργάνωσης του "Θερινού Πρωταθλήματος" (Ο.Π.Α.Π.) το καλοκαίρι του 1973. Συλλυπητήρια στους οικείους του και καλό Παράδεισο να έχει. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...