Για κάθε είδους άθλο!

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, το "ΑΘΛΟΜΕΤΡΟ" προβάλει κάθε σημαντικό επίτευγμα, αντλώντας τα θέματά του από την παγκόσμια ιστορία, τα σπορ, τις τέχνες και γενικότερα από κάθε τομέα της ανθρώπινης δραστηριότητας. Η δική σας συμμετοχή (με σχόλια στις αναρτήσεις) θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως. Μπορείτε ακόμη να επικοινωνείτε μαζί μου στέλνοντας ένα μήνυμά σας στη διεύθυνση aNwDyNos@gmail.com Σας ευχαριστώ για τη μέχρι σήμερα ανταπόκρισή σας. Φιλικά, Νίκος Δ. - Θ. Νικολαΐδης

Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Αβεβαιότητα στο Αιγάλεω μετά τη Συνέντευξη Τύπου

Στιγμιότυπο από την πρόσφατη
συνέντευξη
Διάχυτη είναι η αγωνία στις τάξεις των φιλάθλων του Αιγάλεω σχετικά με το μέλλον της ομάδας στη Β'  Εθνική (Football League), όπου ο σύλλογος κατάφερε να επανέλθει φέτος, μετά από 11 ολόκληρα έτη απουσίας, αφού η τελευταία φορά που αγωνίσθηκε σε αυτή την κατηγορία ανάγεται στη σεζόν 2007-08.

Η ανασφάλεια που διακατέχει το φίλαθλο κόσμο της πόλης εντάθηκε μετά από την (διαφαινόμενη πλέον ως οριστική) απόφαση της οικογένειας Παλτόγλου να αποχωρήσει από το διοικητικό θώκο, κάτι που με δηλώσεις του επιβεβαίωσε την Παρασκευή 17 Μαΐου κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης Συνέντευξης Τύπου η οποία έλαβε χώρα στο δημοτικό γήπεδο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης", ο ισχυρός παράγοντας του "Σίτι" Άρης Παλτόγλου.Ο κ. Παλτόγλου, που μαζί με τον πατέρα του Γιάννη -αλλά και τους υπόλοιπες συνεργάτες τους στο διοικητικό σχήμα- αποτελούν τους οικονομικούς στυλοβάτες του τμήματος ποδοσφαίρου εδώ και 4,5 χρόνια, εμφανίσθηκε απογοητευμένος και ψυχικά κουρασμένος από την ενασχόλησή του, λόγω της μη ικανοποιητικής στήριξης από τους φίλους του Αιγάλεω, αλλά -προφανέστατα- και από την απόφαση των αθλητικών αρχών για την αναδιάρθρωση στα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου.

Δεν είναι βεβαίως η πρώτη στιγμή στα χρονικά που οι διοικούντες εκφράζουν την επιθυμία τους για απαγκίστρωση από την ευθύνη της ομάδας, όμως αυτή τη φορά όλα δείχνουν πως τα πράγματα οδεύουν τελειωτικά προς αυτή την κατεύθυνση.

Και είναι κρίμα, ασφαλώς, μία έντιμη και συνεπής σε όλες τις υποχρεώσεις της διοίκηση όπως αυτή, με τέσσερις κατακτήσεις τίτλων (τρία πρωταθλήματα Α΄ κατηγορίας Αθήνας και ένα πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής) να μην απολαμβάνει της αναμενόμενης στήριξης και να υποχρεώνεται να αφήσει το έργο της ημιτελές.

Ωστόσο η οικογένεια Παλτόγλου, έχοντας πάντοτε σαν γνώμονά της το συμφέρον της ομάδας, φέρεται αποφασισμένη να ενισχύσει με κάθε τρόπο μία διάδοχο κατάσταση στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, εφόσον βέβαια κάτι τέτοιο γίνει εφικτό.

Προσωπικά πάντως, το "Αθλόμετρο" εκφράζει την ευγνωμοσύνη του προς την οικογένεια Παλτόγλου για τα σπουδαία επιτεύγματά τους και τους εύχεται ότι καλύτερο για τη συνέχεια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κούβα, Οκτώβριος 1962: Ο Πυρηνικός όλεθρος προ των πυλών!

Εφημ. "Ελευθερία" (πρωτοσέλιδο της 23ης Οκτωβρίου 1962) Η κρίση των πυραύλων και ο άθλος της αποτροπής ενός παγκόσμιου ολοκαυτώματ...