Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Αβεβαιότητα στο Αιγάλεω μετά τη Συνέντευξη Τύπου

Στιγμιότυπο από την πρόσφατη
συνέντευξη
Διάχυτη είναι η αγωνία στις τάξεις των φιλάθλων του Αιγάλεω σχετικά με το μέλλον της ομάδας στη Β'  Εθνική (Football League), όπου ο σύλλογος κατάφερε να επανέλθει φέτος, μετά από 11 ολόκληρα έτη απουσίας, αφού η τελευταία φορά που αγωνίσθηκε σε αυτή την κατηγορία ανάγεται στη σεζόν 2007-08.

Η ανασφάλεια που διακατέχει το φίλαθλο κόσμο της πόλης εντάθηκε μετά από την (διαφαινόμενη πλέον ως οριστική) απόφαση της οικογένειας Παλτόγλου να αποχωρήσει από το διοικητικό θώκο, κάτι που με δηλώσεις του επιβεβαίωσε την Παρασκευή 17 Μαΐου κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης Συνέντευξης Τύπου η οποία έλαβε χώρα στο δημοτικό γήπεδο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης", ο ισχυρός παράγοντας του "Σίτι" Άρης Παλτόγλου.Ο κ. Παλτόγλου, που μαζί με τον πατέρα του Γιάννη -αλλά και τους υπόλοιπες συνεργάτες τους στο διοικητικό σχήμα- αποτελούν τους οικονομικούς στυλοβάτες του τμήματος ποδοσφαίρου εδώ και 4,5 χρόνια, εμφανίσθηκε απογοητευμένος και ψυχικά κουρασμένος από την ενασχόλησή του, λόγω της μη ικανοποιητικής στήριξης από τους φίλους του Αιγάλεω, αλλά -προφανέστατα- και από την απόφαση των αθλητικών αρχών για την αναδιάρθρωση στα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου.

Δεν είναι βεβαίως η πρώτη στιγμή στα χρονικά που οι διοικούντες εκφράζουν την επιθυμία τους για απαγκίστρωση από την ευθύνη της ομάδας, όμως αυτή τη φορά όλα δείχνουν πως τα πράγματα οδεύουν τελειωτικά προς αυτή την κατεύθυνση.

Και είναι κρίμα, ασφαλώς, μία έντιμη και συνεπής σε όλες τις υποχρεώσεις της διοίκηση όπως αυτή, με τέσσερις κατακτήσεις τίτλων (τρία πρωταθλήματα Α΄ κατηγορίας Αθήνας και ένα πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής) να μην απολαμβάνει της αναμενόμενης στήριξης και να υποχρεώνεται να αφήσει το έργο της ημιτελές.

Ωστόσο η οικογένεια Παλτόγλου, έχοντας πάντοτε σαν γνώμονά της το συμφέρον της ομάδας, φέρεται αποφασισμένη να ενισχύσει με κάθε τρόπο μία διάδοχο κατάσταση στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, εφόσον βέβαια κάτι τέτοιο γίνει εφικτό.

Προσωπικά πάντως, το "Αθλόμετρο" εκφράζει την ευγνωμοσύνη του προς την οικογένεια Παλτόγλου για τα σπουδαία επιτεύγματά τους και τους εύχεται ότι καλύτερο για τη συνέχεια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σύντομη ιστορία του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

( του Νίκου Δ. – Θ. Νικολαΐδη ) Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτές τις ημέρες η εκθαμβωτική διοργάνωση του ετήσιου διεθνούς κινηματογραφικού φεστι...