Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Η μεγάλη έκπληξη!

Δεν κατάφερε να πανηγυρίσει το νταμπλ ο Άκης Καλλινικίδης
Το μεγάλο "μπαμ" έγινε χθες το βράδυ στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας "Σταύρος Βενέτης", όπου η πρωταθλήτρια της Α΄ κατηγορίας Ε.Σ.Κ.Α ομάδα της Φ.Ε.Α. Ν.Φ./Ν.Χ. επικράτησε δίκαια στον Τελικό Κυπέλλου της Ένωσης με σκορ 88-78 επί του γηπεδούχου "Σίτι", έπειτα από αντεπίθεση διαρκείας κατά το β' ημίχρονο καθώς στο α' μέρος οι "κυανόλευκοι" προηγούνταν με διαφορά 12 πόντων (47-39).

Έτσι, η αναμενόμενη γιορτή των φιλάθλων του Αιγάλεω ματαιώθηκε, ενώ κάποιος οπαδός έφτασε στο ακραίο σημείο να μπει μέσα στον αγωνιστικό χώρο και ακριβώς πριν την τελετή απονομής, να κλέψει το τρόπαιο (!!!) ενώ η ατμόσφαιρα είχε γίνει βαριά από τα καπνογόνα που έπεφταν.



Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν πιο σωστά και πανάξια κατακτούν το νταμπλ τίτλων για τη σεζόν 2018-19. Στους γηπεδούχους μένει η ικανοποίηση για την εξασφάλιση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής και η επιστροφή στη Β΄ Εθνική από την ερχόμενη χρονιά.

Όσο για το λυπηρό συμβάν με την κλοπή του Κυπέλλου, ο Αβραάμ Καλλινικίδης, με το δικό του ξεχωριστό τρόπο, σχολίασε στο twitter:

Κ εκει που ειμαστε ετοιμοι να πανηγυρισουμε γιατι οι οπαδοι μας αναγνωρισαν τους αντιπαλους και την νικη τους μεσα στο καταμεστο κλειστο του αιγαλεω..τσουπ,εκανε φτερα το κυπελλο.ας ειναι.το λες και προοδο.παλια εκαναν φτερα οι αντιπαλοι με μαγικο τροπο και τους βρισκαμε ανασκελα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...