Η Οδοντιατρική Σχολή Πρωταθλήτρια!

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οδοντιατρικής Σχολής της Αθήνας, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 1987-88. Το στιγμιότυπο έχει ληφθεί ακριβώς μετά από τη βράβευσή τους, που έγινε στην κεντρική αίθουσα τελετών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Μία ακόμη θριαμβευτική νίκη!

Για το μπασκετικό "Σίτι", που βρίσκεται ήδη στη Β΄ Εθνική.

Μ. Ιμπραημάκης
Για την 24η αγωνιστική μέρα του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής (στον Α΄ όμιλο Νότου) το Αιγάλεω πρόσθεσε ένα ακόμη εντυπωσιακό σκορ στην αλυσίδα των φετινών επιτυχιών του, επικρατώντας χθες στο κλειστό "Σταύρος Βενέτης" με σκορ 138 - 81 (ημίχρονο 69-25) επί του άτυχου Κεραυνού Αιγίου.

Επτά παίκτες από τους δέκα συνολικά που χρησιμοποίησε στην αναμέτρηση ο τεχνικός Μανώλης Ιμπραημάκης πέτυχαν από 10 πόντους και άνω, με το "Σούπερμαν" Χριστόδουλο Καράβολα να φτάνει τους 36, ευστοχώντας σε 11 τρίποντα (!)



Απομένουν βεβαίως δύο ακόμη παιχνίδια (με Ιωνικό Ν.Φ. εκτός και Λέοντα Κορίνθου εντός) για την τυπική ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, τα οποία και θα διεξαχθούν εντός του πρώτου 15μερου του Μαΐου. Η διοίκηση του τμήματος μπάσκετ ανδρών του Αιγάλεω Α.Ο. ετοιμάζεται ήδη για τη συμμετοχή της ομάδας στη Β'  Εθνική, καθώς την τελευταία διετία ο σύλλογος κέρδισε ισάριθμες ανόδους, στοχεύοντας και ακόμη ψηλότερα.


  • ΠΡΟΣΟΧΗ: Το "Αθλόμετρο", έχοντας παρακολουθήσει βήμα-βήμα την πορεία του σωματείου όλα τα τελευταία χρόνια, θα είναι σε θέση μετά τη λήξη της περιόδου, να παρουσιάσει μία στατιστική ανάλυση που θα περιλαμβάνει τόσο ατομικά όσο και ομαδικά στοιχεία. Οι αναγνώστες του ιστολόγιου, αλλά και οι επαγγελματίες αρθρογράφοι ή συνεργάτες ιστοσελίδων του διαδικτύου που ασχολούνται με το μπάσκετ είναι φυσικά ελεύθεροι να αναπαραγάγουν ή να δανειστούν δεδομένα από τη σχετική μας ανάρτηση, με την προϋπόθεση ότι θα κάνουν σαφή αναφορά της "πηγής" προέλευσης. Κάθε αντίθετη πρακτική αποτελεί δημοσιογραφικά αντί-δεοντολογική πράξη και ηθικά καταδικαστέα ενέργεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρωτοπόροι Έλληνες Οικολόγοι

  Άγις Θέρος (εφ. ΤΟ ΒΗΜΑ, 22.4.1961) ( Γράφει ο Νίκος Δ. – Θ. Νικολαΐδης ) Τα σημερινά προβλήματα της μόλυνσης του περιβάλλοντος (τρύπα τ...